Hrvatski proizvodač broj 1

Uz tridesetogodišnje iskustvo Hespo se može pohvaliti kvalitetom svojih proizvoda, no i ambicijom da svakodnevno pružaju inovacije za unapređenje vašeg sna.
Hespo madraci prepoznat su kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

5 Star Collection je Hespova kolekcija madraca napravljena ekskluzivno za Harvey Norman! Kao i druga Hespo proizvodnja, 5 star Collection slijedi principe domaćih vrijednosti koji u prvi plan stavljaju prirodu, mir, obitelj i tradiciju. Sve madrace odlikuju tehnološki napredni materijali, prvoklasni dizajn i inovativna rješenja koja poboljšavaju san. Zdravo i svježe okruženje za spavanje osiguravaju iz dana u dan prozračne navlake za madrace, koje se mogu prati u običnoj perilici rublja.

Odaberite svoj najdraži madrac sa 5 zvjezdica! >

MADRACI

Materijali madraca

Jezgra
 • Džepićasta jezgra
  Opruge jezgre pakirane su u male džepiće koji se kreću neovisno omogućujući udobnost, manji osjet za kretanje partnera i optimalnu potporu kralježnici.
 • Madraci od pjene
  Pjena se prilagođava obliku tijela i načinu spavanja, povećava udobnost i smanjuje bolove. Odaberite između memory, HR, Flexyfoam i Serene.
 • Bonell/klasična jezgra
  Sastav materijala, odnosno jezgre koji se koristi već godinama. Čine ga opruge povezane u jedan sustav. Izdržljiva je, dugotrajna i dobar odabir za one koji vole klasiku.

Sastav
 • Lateks
  Prirodni materijal za savršen spoj udobnosti i mekoće. Madraci od lateksa imaju odličan protok zraka i nenadmašni su po elastičnosti. Kod Hespo madraca, prirodni lateks sadrži čak 75% punjenja.
 • Specijalizirane opruge
  Quantum Edge jezgra je Hespo tehnologija koja formira čelični okvir oko džepnih sustava pružajući potporu tijelu po cijeloj površini. Specifična je i JOEY Pocket-in-Pocket koja je, kako joj ime kaže, mala opruga u džepiću koja se nalazi unutar veće.
 • Specijalizirane pjene
  Memory pjena pamti oblik tijela i prilagođava mu se u svakom trenutku. HR pjena je visokokvalitetna pjena, prozračnog svojstva. Flexyfoam je Hespo tehnologija koja se preporuča za osobe veće tjelesne težine, dok je inovativna Serene pjena poput memorijske pjene, no bez zagrijavanja.
 • Specijalizirane tkanine
  Jedan od Hespo zaštitnih znakova su antibakterijske tkanine koje imaju OEKO-TEX certifikat. Ovaj tip navlake pruža zdravo okruženje za san, zaštitu od grinja, bakterija i plijesni. Najbolje od svega, većina madraca ima navlaku koja se lako skine i opere, stoga je održavanje higijene vrlo jednostavno.
 

KREVETI

U Hespo asortimanu nalaze se moderni kreveti koji mogu biti napravljeni po vašim mjerama i potrebama! S ladicama ili sandukom za odlaganje, kreveti Hespo omogućuju vam pohranu stvari na sigurno spremište. Odaberite željenu tkaninu (eko koža, koža ili tkanina), boju i model, a mi ćemo učiniti ostalo.

ORMARI

Uredite spavaću sobu na svoj način i prema svojem stilu. Uz svijetli namještaj moguće je kombinirati razne detalje, posteljine i ukrase kako biste osvježili svoju spavaću sobu. Ostavite mjesta svojoj mašti.

PODNICE

Elastične, kvalitetne i izdržljive podnice očuvat će vaš madrac i produljti mu trajanje.

Provjerite Hespo ponudu! >

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje