Hladnjak LIEBHERR SBSES 8496 NoFrost

SKU
143-238637
39.999,00 kn
Dodajte
Hladnjak LIEBHERR SBSES 8496 NoFrost je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

BluPerformance

Više volumena u unutarnjem prostoru za namirnice, štedljiv i energetski učinkovit način rada, lako i praktično rukovanje uz izvrstan dizajn: Na području hlađenja i zamrzavanja Liebherrovi uređaji s tehnologijom BluPerformance stavljaju nova težišta i postavljaju nova mjerila.

DuoCooling

Pomoću dva odvojeno podesiva ciklusa hlađenja pretinac DuoCooling u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima omogućuje precizno i neovisno reguliranje temperature u odjeljku za hlađenje i odjeljku zamrzavanje. Osim toga, ne dolazi do izmjene zraka između odjeljka za hlađenje i odjeljka za zamrzavanje. Time se sprječava prijenos mirisa i isušivanje namirnica.

IceMaker s fiksnim priključkom crijeva za vodu

U ledomatu IceMaker s fiksnim priključkom crijeva za vodu raspoložive su kockice leda najbolje kvalitete za svaku priliku.

SmartSteel

SmartSteel osjetno reducira vidljive otiske prstiju i osobito se lako čisti.

Ručka s integriranim mehanizmom otvaranja

Stabilno izvedene ručke s integriranim mehanizmom otvaranja skupocjenog i kvalitetnog izgleda omogućuju praktično i jednostavno otvaranje vrata.

Pozadinska LED rasvjeta

Pozadinska LED rasvjeta integrirana je u stražnjem području u horizontalnu razdjelnu ploču. Energetski učinkovita i ekološka LED rasvjeta bez potrebe održavanja omogućuje optimalno osvjetljenje stražnjeg područja u odjeljku za hlađenje odozdo prema gore te time ostvaruje homogen i vrhunski koncept rasvjete.

Više informacija
Proizvođač Liebherr
Boja Čelik
Visina 185 cm
Širina 121 cm
Dubina 66,5 cm
Energetski razred D
Ledomat Ne
Zamrzivač Da
Tip zamrzivača gore
Garancija 5 godina
Informacijski list
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje