Hladnjak s francuskim vratima SAMSUNG RF65A967ESR/EO

SKU
143-1006855
2.099,00 €
Dodajte
Hladnjak s francuskim vratima SAMSUNG RF65A967ESR/EO je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi
RijekaNa zalihi

BEVERAGE CENTER™
Uživajte u osvježavajuće hladnoj i aromatiziranoj vodi nadohvat ruke.
DVOSTRUKI LEDOMAT
Dvije različite vrste leda za svaku priliku.
FLEKSIBILNO MJESTO ZA POHRANU
Optimalni uvjeti za čuvanje razne svježe i ukusne hrane.
Voda po vašem receptu
Uživaj u osvježavajuće hladnoj i aromatiziranoj vodi nadohvat ruke. U centru za pripremu napitaka Beverage Center™ nalazi se bokal koji ne sadrži BPA* i koji se automatski puni pročišćenom vodom. U njemu se mogu držati voće i aromatično bilje kako bi sve bilo brzo spremno za posluživanje. Uz dispenzer za vodu hladno će piće brzo biti na stolu.
* Bisfenol A (BPA) može se pronaći u polikarbonatnoj plastici i epoksi smoli, materijalima koji se često koriste za proizvodnju ambalaže za pakiranje hrane i pića, a dovodi se u vezu s mogućim štetnim utjecajem na zdravlje.
Više leda, veće mogućnosti
DUPLI LEDOMAT
Dvije različite vrste leda za svaku priliku. Osim kockica leda, dupli ledomat pravi i komadiće* koji mnogo brže rashlade napitak. Dnevno može napraviti 2,8 i uskladištiti do 3,1 kg leda. A s obzirom na to da se nalazi u zamrzivaču, prostora u hladnjaku je više.
Fleksibilno sačuvana svježina hrane
FLEKSIBILNO SKLADIŠTE
Optimalni uvjeti za čuvanje razne svježe i ukusne hrane. Odjeljak Cool Select+ neovisno je kontrolirani dio koji se može postaviti u neki od pet prethodno postavljenih režima: zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso/riba, voće/povrće i napitci. Za meso i ribu postoji i Flex Crisper, a za voće i povrće Crisper+.
Bezvremenski, jednostavan i elegantan dizajn
DIZAJN
Obogati izgled svoje kuhinje čistom elegancijom bez nereda. Uvijek moderan minimalistički vanjski izgled, s divnim ravnim vratima i bez vanjskog dispenzera za vodu.
Uredno čuvanje i lako pronalaženje hrane
VELIKI KAPACITET
Uredno poredaj i veću količinu hrane. Ogroman kapacitet* znači da u hladnjaku i zamrzivaču ima i više nego dovoljno mjesta za sve tvoje namirnice. A kada je prostor uredno i učinkovito organiziran, hrana se bolje čuva. Lakše se pronalazi i po potrebi troši.
* Kapacitet će se razlikovati od modela do modela.
Preciznost koja čuva originalnu svježinu
Okus i aroma hrane koji traju duže. Trostruko hlađenje sustav je za neovisnu kontrolu temperature i vlažnosti koji sprječava miješanje mirisa u tri različita odjeljka. Precizno hlađenje neutralizira eventualnu promjenu temperature, a metalna rashladna ploča pomoć je u održavanju hladnoće u hladnjaku.
Nenametljiva elegancija, lak pristup kontrolama
LAK PRISTUP KONTROLAMA I JEDNOSTAVAN LCD ZASLON
Uživaj u upravljanju sa stilom i lakoćom. Jednostavan LCD zaslon naglašava minimalistički dizajn prednje strane i usklađen je s izgledom jedne moderne kuhinje. Kontrolni panel diskretno je skriven unutra, ali ipak lako dostupan nakon otvaranja vrata jer su gumbi za upravljanje u visini očiju i nadohvat ruke.

Više informacija
Proizvođač Samsung
Boja Srebrna
Visina 183 cm
Širina 91,3 cm
Dubina 73 cm
Energetski razred E
Kapacitet hladnjaka/zamrzivača 297L / 250L
Ledomat Da
Zamrzivač Da
Tip zamrzivača dolje
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje