HUAWEI Band 6 Crna

SKU
143-276882
66,23 €
Dodajte
HUAWEI Band 6 Crna je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi
 

Huawei Band 6  slika

Huawei Band 6


HUAWEI Band 6 ima 1,47-inčni AMOLED FullView zaslon, sa 148% većom površinom prikaza, uskim okvirom i odnosom zaslona u odnosu na kućište od 64%.

 
 
96 načina vježbi  slika

96 načina vježbi


Kada ulažete maksimalan trud u vježbanje, pustite da HUAWEI Band 6 vodi računa o ostalom. Izaberite između 96 različitih

Geste na satu slika

Geste na satu


Geste na satu su vrlo intuitivne (što znači da vam za rad sa satom treba samo jedan prst - npr., ako se želite vratiti na izbornik.

 
 
 
24/7 praćenje pulsa  slika

24/7 praćenje pulsa


Praćenje vašeg pulsa jedna je od najboljih stvari koje možete promatrati za vašu dobrobit i zdravlje. TruSeenTM 4.0 tehnologija za praćenje pulsa koristi optičku leću i obradu podataka zasnovanu na umjetnoj inteligenciji za precizno praćenje vašeg pulsa 24 sata na dan. Bit ćete upozoreni čim vaš puls padne ispod ili skoči preko standardnih vrijednosti. Neka zdravo srce bude iznad svega i u centru vaše pažnje. 

 

Trajanje baterije do 2 tjedna  slika

Trajanje baterije do 2 tjedna


Među izdržljivijima u svijetu narukvica, HUAWEI Band 6 nudi bateriju nevjerojatnog trajanja od 14 dana za uobičajenu upotrebu, odnosno 10 dana za intenzivnu upotrebu5. Kada se baterija isprazni, to nije problem - za samo 5 minuta možete je napunite koliko je potrebno za dvodnevno korištenje pomoću magnetnog punjača. Život je prekratak da bi vam se baterija stalno praznila. 

 

 
Osobni asistent  slika

Osobni asistent


HUAWEI Band 6 nije samo uređaj koji prati vaše zdravlje i blagostanje, već pruža i praktičniji način za povezivanje s vašim telefonom. Pregledavajte dolazne pozive i poruke, pratite podatke o vremenu, upravljajte svojim glazbenim sadržajima, ili jednostavno slikajte fotografije putem zaslona sata preko kamere na vašem telefonu, a sve to sa zgloba vaše ruke. HUAWEI Band 6 dolazi u 3 različite boje - Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black. Remeni su izrađeni od gume koja je mekana i ne iritira vašu kožu a ima dovoljno rupica koje mogu odgovarati bilo kojoj veličini zgloba. Osjećaj nošenja i korištenja je toliko lagan da nećete ni osjetiti da je nosite!

Više informacija
Proizvođač Huawei
Model HUAWEI Band 6
Boja Crna
GPS Da
Garancija 1 godina
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje