Indukcijska ploča AEG IPE84531FB

SKU
143-238808
7.099,00 kn
Dodajte
Indukcijska ploča AEG IPE84531FB je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

Electrolux je za Vas pripremio kuharicu - Preuzmite ju i otkrijte kako uz premium pribor postati pravi majstor kuhinje.


AEG Pure 3 ploča za kuhanje kombinira elegantan dizajn s funkcijama brzog odziva. Staklo boje ebanovine savršeno se stapa s radnom pločom. Njezine zone kuhanja i kontrole nevidljive su dok ih vršci vaših prstiju ne otkriju. Transformirajte kuhinju i pretvorite kuhanje u pravo zadovoljstvo.

VAŠ DODIR IH OŽIVLJAVA

Zamislite sjajnu plohu čistog crnog stakla koje se savršeno stapa s radnom površinom. Zone kuhanja i kontrole na dodir nevidljive su sve dok ih prstom ne oživite. AEG MaxiSense Pure ploča kombinira elegantan dizajn s responzivnim funkcijama koji preobražava vašu kuhinju i pretvara kuhanje u pravi užitak.

THE ADAPTABLE SURFACE FOR EVERY PAN

The MaxiSense® self-sizing cooking zones detect the sizes and shapes of each pan. However large or small. It sends immediate heat to fit their bases, without compromising on performance. Experience the ultimate in kitchen adaptability. For complete culinary control.

UŽIVAJTE U NAPREDNOM DALJINSKOM UPRAVLJANJU MIRISIMA U KUHINJI

Jedinstveni sustav spajanja ove ploče za kuhanje Hob2Hood daljinskim upravljačem komunicira s kuhinjskim napama Hob2Hood, automatski uključujući i prilagođavajući ventilator i svjetlo u skladu s vašim potrebama kod kuhanja.

ZONA S INTUITIVNIM KONTROLAMA

Uključivanjem ploče za kuhanje i postavljanjem lonca LED klizne kontrole automatski se uključuju. Intuitivno pokazujući koju zonu upotrijebiti. Izbjegavajte postavljanje lonca na isključenu zonu i uz AEG doživite punu snagu kuhanja.

SVAKA ZONA KUHANJA. POJEDINAČNO REGULIRANO VRIJEME

Kad je jedna zona kuhanja u upotrebi, njezinom se tajmeru može brzo i lako pristupati putem dodirnog zaslona. Nema prelaženja po izbornicima ili drugim zonama. A budući da se za svako jelo može precizno odrediti vrijeme kuhanja, potpuna kontrola nad procesom kuhanja je osigurana.

Više informacija
Proizvođač AEG
Boja Crna
Širina 78 cm
Vrsta ploče Indukcijska
Garancija 2 godine
Informacijski list
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje