Connected Home

Pametna kuća je način automatizacije vašeg doma, koji vam omogućuje da na najbolji način iskoristite sve funkcionalnosti svojih uređaja i značajno uštedite na električnoj energiji. Pametna kuća je dakle mreža uređaja koji su međusobno povezani i kojima se može upravljati na daljinu, putem aplikacije na pametnom telefonu ili putem stolnog računala. Na mrežu uređaja mogu se povezati svjetla (s pametnim žaruljama), uređaji za klimatizaciju i grijanje, televizori i ostala zabavna elektronika, bijela tehnika i mali kućanski aparati te sigurnosni i kontrolni sustavi.

Pametni dom je dom budućnosti koji vam omogućuje potpunu kontrolu nad svojim domom i svim uređajima u njemu, čak i kada niste kod kuće. Pametna kuća nije samo vaša kuća ili stan - uz pomoć pametnih utičnica, pametnih kamera, pametnih zvona, pametnih senzora i pametnih svjetiljki čak i svoju vikendicu ili kuću za odmor možete pretvoriti u pametnu kuću, bez ikakvih građevinskih zahvata u zgrada. Pametna kuća lako može postati i vaš stan za iznajmljivanje.

Provjerite široku ponudu različitih proizvoda za pametnu kuću renomiranih proizvođača kao što su Xiaomi, Google , Cudy, Deltaco, Marmitek, Tellur i drugi.

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 92

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 92

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje