zatvori
Harvey Norman

Zašto Mac?

1. ožujak 2017.

S njim je jednostavno raditi i najnevjerojatnije stvari, a one svakodnevne pretvaraju se u pravi užitak. Osmišljen je na način da maksimalno iskorištiš mogućnosti koje pruža.

Zato što je tanak, lagan i moćan
Novi MacBook vrhunac je naizgled nemoguće misije: sve ono najbolje od Maca smješteno je u nikad lakše i kompaktnije prijenosno računalo. Za to je bilo potrebno svaki element osmisliti od nule, učiniti ga tanjim i lakšim, ali istovremeno i boljim. Od uređivanja fotografija do surfanja, sve ide nevjerojatno brzo.

Zato što već koristiš iPhone i dr. Apple uređaje

Tvoj Mac surađuje s raznim Appleovim uređajima bolje nego bilo koje drugo računalo. Kad ti zazvoni iPhone, poziv možeš primiti na Macu. Sve slike, videozapise i tekstove s iPhonea možeš kopirati i pejstati na Mac koji ti je pri ruci ili obratno. Možeš čak i otključati svoj Mac tako da mu jednostavno priđeš s Apple Watchem na ruci.

Zato što je stvoren za život u pokretu
MacBook je potpuno opremljen bežični svijet. Zahvaljujući Appleovom softveru koji maksimalno koristi najnovije Wi-Fi i Bluetooth tehnologije gotovo sve ono što radiš na računalu sada možeš obaviti bez žice. Spajanje na internet, prijenos podataka, organiziranje fotografija, slušanje glazbe — da bi bio povezan, više ne moraš biti vezan.

Zato što je svestran kao i ti
Od sada se možeš bez problema spojiti na sve svoje omiljene uređaje uz USB-C priključak. Najnapredniji i najsvestraniji priključak na tržištu koji ti omogućuje punjenje, brzi USB 3 prijenos podataka i videoizlaz.

Zato što je skandalozno tih i osjetno brži
Svaki djelić novog MacBooka stvoren je za tih rad i efikasnost. Procesor i macOS troše toliko malo energije da im ni ventilator više nije potreban. To znači da tvoj MacBook radi tiho kao bubica. MacBook je brži i responzivniji jer je opremljen Intel Core m3, m5, i m7 procesorima šeste generacije čije brzine dosežu do 1,3 GHz i omogućuju do 25% bržu grafiku.

Zato što ga cijeli dan možeš koristiti
Otvoriš ga uz prvu jutarnju kavu i slobodno radiš do navečer. Sada tvoj MacBook radi prekovremeno, a ti odlučuješ kada je kraj radnog dana. Bez potrebe za utičnicom. Kad se poželiš opustiti, možeš 12 sati uživati u reprodukciji filmova.

Zato što ga je lakše koristiti
MacOS je pokretačka snaga svakog Maca i svakako ga upravo to čini jedinstvenim. S njim možeš raditi stvari koje bi ti s drugim računalima bile nezamislive. Zato se tvoj Mac sjajno nadopunjuje s iPhoneom i drugim Appleovim uređajima. A sjajno surađuje i sa iCloudom, pazeći da ti sve fotke, dokumenti i ostalo budu ažurirani na svim uređajima.

Zato što ga je zabavano koristiti
MacOS na Mac napokon dovodi i Sierra. Sierra ti omogućuje da na svom Macu radiš brojne nove, uzbudljive stvari. Pomoći će ti da iznova otkriješ svoje najbolje fotografije, oslobodiš dragocjeni prostor na disku i uživaš u besprijekornoj suradnji svih svojih uređaja. S porukama ćeš se moći izraziti kao nikad dosad, a datoteke koje imaš na Macu bit će ti dostupne koji god uređaj uzmeš u ruke — Mac, iPhone ili iPad.

 

 

 

Zato što je siguran
Sve što radiš na svom Macu zaštićeno je snažnim značajkama za zaštitu privatnosti i sigurnost. To je zato što je zaštita podataka ugrađena od samog početka u svaki proizvod.

Zato što je napravljen prema tvojim potrebama i željama

Na Macu je sve osmišljeno tako da radi baš onako kako očekuješ: od jednostavnih, intuitivnih pokreta kojima njime upravljaš pa do aplikacija koje se same automatski ažuriraju. Sve što se na njemu radi, uči se brzo i donosi sjajne rezultate.

Zato što je potpuno opremljen
Svaki Mac dolazi opremljen moćnim aplikacijama za produktivnost i kreativnost pa tvoja kreativnost i produktivnost mogu doći do izražaja čim ga izvadiš iz kutije. Tu su, naravno, i sjajne aplikacije za surfanje, slanje mailova i poruka, organiziranje kalendara i sve druge svakodnevne zanimacije. Ima čak i aplikaciju za traženje novih aplikacija. Tvoj Mac nije samo moćan, on je i moćno opremljen aplikacijama za posao i igru.

Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.