IPL uređaj SMOOTHSKIN PURE FIT, Crna

SKU
143-1001556
371,49 €
Dodajte
IPL uređaj SMOOTHSKIN PURE FIT, Crna je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNije na zalihi
PulaZadnji komadi
RijekaNije na zalihi

SMOOTHSKIN PURE FIT

Koristeći najnoviju IPL tehnologiju, SmoothSkin Pure Fit nudi pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki! Odsad stiže i s FIT nastavkom za dodatnu preciznost na manjim područjima, poput prstiju ili iznad gornje usne.

ZNAČAJKE

Ss Pure 2

smoothskin pure fit 2

MOĆNA TEHNOLOGIJA

SmoothSkin Pure FIT koristi IPL tehnologiju za usporavanje ponovnog rasta dlačica.

Uređaj koristi 20W snage, što znači da ćete brzo vidjeti rezultate, a nakon početnog razdoblja tretmana trebat će vam manje redovitih nadopuna.

TKO MOŽE KORISTITI SMOOTHSKIN PURE FIT?

Ton Dlacica 2

TON KOŽE

Na grafikonu su prikazani tonovi kože pogodni za IPL tretman, to su tonovi kože 1 do 5 na Fitzpatrick skali.

IPL nije prikladan za ton kože 6, tako da uređaj ne biste trebali koristiti na vrlo tamnim tonovima kože jer to može prouzrokovati oštećenje kože.

Ton Dlacica

TON DLAČICA

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama.

Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.

 

Najveća snaga

SmoothSkin Pure Fit je najmoćniji uređaj na tržištu, a s 20 W optičke snage dobit ćeš najbrži i najučinkovitiji tretman*

* U slučaju da se pitaš… Optička snaga je način na koji mjerimo koliko je IPL uređaj učinkovit i koliko brzo ovaj uređaj može isporučiti energiju.  Iako su i snaga i brzina očito jako važni u IPL uređaju, jedan malo znači bez drugog! Kada se uspoređuju IPL uređaji, uređaj s većom optičkom snagom, kao što je SmoothSkin, može isporučiti istu  razinu energije, ali brže od svojih konkurenata, čime se pruža učinkovitiji tretman. SmoothSkin ima savršenu kombinaciju visoke izlazne energije i brzine bljeskova kako bi pružio brze i dugotrajne rezultate uklanjanja dlačica. SmoothSkin Pure Fit pruža ti personaliziranu snagu za optimalne performanse.

KAKO SE KORISTI?

Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure Fit jednom tjedno prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.

smoothskin fit pure black 3

Uz redovite i dosljedne tretmane, primijetit ćete manje vlasi kako rastu natrag. Svaka dlačica koja se vrati natrag bit će tanja, svjetlija i rast će mnogo sporije.

393a7008

Nakon 12 tjedana, počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

Ss Pure 9

Tretmani nadopume će se razlikovati od osobe do osobe jer oni u potpunosti ovise o vašoj koži, vrsti dlačica pa čak i načinu života. Međutim, kako vrijeme prolazi, trebali biste biti u mogućnosti zamijeniti rutinu brijanja u potpunosti.

TRI NAČINA RADA – SNAŽNI, BRZI I NJEŽNI

S tri načina rada zaista možete prilagoditi svoje tretman za uklanjanje dlačica. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha.

393a6865

Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu.

393a6651

Ako je vaša koža sklona osjetljiva na nekim područjima, Nježni način nudi učinkovit tretman pri smanjenom utrošku energije, što cijeli postupak čini mnogo ugodnijim.

393a6743

GLIDE I STAMP METODA

Ako koristite bilo koji od tri načina rada, možete koristiti Glide ili Stamp metodu korištenja:

  • Glide metoda omogućava vam da se pokretom uređaja neprestanom brzinom premještate na veće površinske površine kako biste brže postigli potpunu pokrivenost
  • Stamp metoda najbolja je za manja područja poput linije ispod pazuha i bikinija. Omogućuje vam da budite precizniji s postupkom na teže dostupnim područjima, naročito s novim FIT nastavkom za preciznost na manjim područjima kože.

MAKSIMALNO PRECIZAN

SmoothSkin Pure dolazi s preciznim FIT nastavkom koji je savršen za manja područja poput gornjih usana i prstiju – pružajući idealan tretman prilagođen tvom tijelu. Kako izgleda SmoothSkin Pure s posebnim FIT nastavkom?

how to use smoothskin pure fit video.

*SmoothSkin Pure s ultrapreciznim FIT nastavkom za manja područja poput prstiju i područja iznad usana.

smoothskin pure fit 1

smoothskin pure fit 4

 

USPOREDBA SMOOTHSKIN BARE FIT vs SMOOTHSKIN PURE FIT

Bare Vs Pure

Je li pogodan za mene?

SmoothSkin Pure Fit  pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu. Upotrijebite sljedeći grafikon kako biste bili sigurni da je vaša koža prikladna za tretman prije kupnje ovog uređaja.

Specifikacija proizvoda

  • 3 do 6J/cm2
  • Prozor od 3 cm2
  • Žičani
  • Baterije nisu potrebne
  • Dvogodišnje jamstvo

Što je u kutiji?

1 x SmoothSkin Pure Fit  uređaj

1 x Mrežni kabel

1 x Napajanje

1 x Precizni nastavak

1 x Korisnički priručnik

Više informacija
Proizvođač Smoothskin
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje