Jastuk COMFORT ORIGINAL Tempur

SKU
143-250907
1.499,00 kn
Jastuk COMFORT ORIGINAL Tempur je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaNa zalihi

Jastuk COMFORT ORIGINAL Tempur:

Udobnost mekoće i odgovarajuća podrška uhvaćeni u harmoniji - jastuk istodobno pruža mekoću i pruža odgovarajuću potporu glavi i vratu, bez obzira na položaj spavanja.

TEMPUR materijal od kojeg je izrađen jastuk COMFORT ORIGINAL ima mekšu formulu koja savršeno odgovara jedinstvenom obostranom dizajnu.

Blago izbočena strana jastuka, dok spavate na leđima, pruža dodatnu potporu glavi i vratu, dok je druga strana jastuka prikladna za spavanje na boku. Jastuk COMFORT ORIGINAL tako je univerzalan u pogledu navika spavanja.

Ako ste do sada samo zamišljali prostor koji vas oslobađa stresa i pritiska, prostor s osjećajem ugode i prostor u kojem bez bola blistate od užitka, onda ovaj prostor od sada može biti vaša spavaća soba. Jastuk COMFORT ORIGINAL poznata je robna marka TEMPUR, izrađena pod istim imenom, koja je sada sposobna ublažiti pritiske svih korisnika kućanstva doprinosom NASA-inih istraživanja.

Više od 30 000 medicinskih stručnjaka savjetuje upotrebu proizvoda TEMPUR. Preporučuju se svima koji pate od poremećaja spavanja ili imaju problema s bolovima u leđima, vratu i zglobovima. Bolnice, lječilišta i hosteli širom svijeta kupili su proizvode TEMPUR zbog njihove posebne značajke - smanjuje pritisak.

TEMPUR-obnova tijela i uma. Priuštite si i to.

Navlaka se može prati na 60 ° C.

NAPOMENA: Jastuk dolazi zapakiran u vreći, a ne u kutiji.

Više informacija
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Punjenje Memory pjena
Antibakterijska navlaka Da
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje