Jastuk ONE Tempur

SKU
Jastuk ONE Tempur
669,00 kn
Jastuk ONE Tempur je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Jastuk ONE Tempur

U trenutku kada legnete na jastuk ONE Tempur, osjetit ćete razliku. Tamo gdje je tjelesni pritisak na površini najveći, tempur materijal reagira na toplinu omekšavanjem. To pak pomaže opuštanju mišića i uklanjanju boli te poboljšava kvalitetu sna. Jastuk ONE Tempur prikladan je za sve položaje spavanja. Nagnuti oblik u kombinaciji s iznimno mekanom TEMPUR® ispunom nudi udobnost i podršku. Svojim višenamjenskim dizajnom, jastuk ONE Tempur idealan je pratilac u svakom trenutku.


Prednosti jastuka TEMPUR ONE:

Jastuk je pogodan za sve položaje spavanja.

ONE Tempur jastuk izrađen je od tempur materijala, koji pruža potpunu ergonomsku podršku vašem vratu, leđima i ramenima.

Jastuk je hipoalergen i ima antimikrobnu zaštitu, koja sprječava razvoj mikroorganizama i osigurava svježinu.

Navlaka za jastuk može se prati na 40 ° C i ima certifikat Oeko-Tex® 100, što znači da je izrađena od materijala koji ne sadrže štetne tvari i ne predstavljaju opasnost po zdravlje.

Spavanje na jastuku ONE Tempur spasit će vas od bolova u leđima, vratu i zglobovima, jer u dijelovima gdje je tjelesni pritisak na površini najveći, tempur materijal reagira na toplinu omekšavajući.

Više informacija
Antibakterijska navlaka Da
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje