Jastuk SYMPHONY S Tempur

SKU
143-212291
1.169,00 kn
Jastuk SYMPHONY S Tempur je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaNa zalihi

Jastuk SYMPHONY S Tempur:

Udobnost mekoće i odgovarajuća podrška uhvaćeni u harmoniji - jastuk istodobno pruža mekoću i pruža odgovarajuću potporu glavi i vratu, bez obzira na položaj spavanja.

TEMPUR materijal od kojeg je izrađen jastuk SYMPHONY ima mekšu formulu koja savršeno odgovara jedinstvenom obostranom dizajnu.

Koje su glavne prednosti jastuka SYMPHONY S:

  • Blago izbočena strana jastuka, dok spavate na leđima, pruža dodatnu potporu glavi i vratu, dok je druga strana jastuka prikladna za spavanje na boku. Jastuk SYMPHONY tako je univerzalan u pogledu navika spavanja.

  • Ako ste do sada zamišljali samo prostor koji vas oslobađa stresa i pritiska, prostor s osjećajem ugode i prostor u kojem bez užitka blistate od užitka, onda ovaj prostor od sada može biti vaša spavaća soba.

  • Jastuk SYMPHONY prepoznata je robna marka TEMPUR, izrađena istoimeno, koja je sada sposobna ublažiti pritiske svih korisnika kućanstva doprinosom NASA-inih istraživanja.

  • Više od 30 000 medicinskih stručnjaka savjetuje upotrebu proizvoda TEMPUR. Preporučuju se svima koji pate od poremećaja spavanja ili imaju problema s bolovima u leđima, vratu i zglobovima.

  • Bolnice, lječilišta i hosteli širom svijeta kupili su proizvode TEMPUR zbog njihove posebne značajke - smanjuje pritisak.

  • Navlaka je odvojiva te se može prati na 60° C.

 

NAPOMENA: Jedan (1) jastuk SYMPHONY uključen je u cijenu.

Više informacija
Tvrdoća madraca Mekan
Punjenje Memory pjena
Antibakterijska navlaka Ne
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje