Za savršene noći.

Od davne 1898. godine, madraci King Koil unaprjeđuju svoje tehnologije i razvijaju se kako bi milijunima diljem svijeta omogućili kvalitetan san. Iako su najpoznatiji u Sjedinjenim Američkim Državama, King Koil madrace možete pronaći u 90 država diljem svijeta. Sve, od opruga visoke čvrstoće, do sustava potpornih okvira i ojačanih rubnih rubova čine savršenu kombinaciju koja vam pruža optimalnu potporu kroz cijelu noć.

Zbog pružanja potpore i savršene udobnosti, madraci King Koil odobreni su od stručnjaka. Također, jedini su madraci na svijetu koji su certificirani od strane Međunarodne federacije kiropraktičara zbog toga što osiguravaju pravilno držanje kralježnice tijekom spavanja. Navedeno priznanje dokazuje njihovu kvalitetu i pozitivan učinak na zdravlje. Uronite u svijet savršenih snova uz King Koil!

 
 
 

NEPROCJENJIVA UDOBNOST

SVJETSKA KVALITETA

ZDRAVSTVENO UČINKOVITI

RAZNI MODELI

 
 

Upoznajte King Koil madrace:

 

12O GODINA RAZVOJA I KVALITETE

Jedan od najstarijih brendova i proizvođača madraca na svijetu s visokim standardima kvalitete.

ODOBREN OD STRUČNJAKA

Stručnjaci i doktori diljem svijeta preporučaju i odobravaju spavanje na vrhunskim King Koil madracima. Pružajući optimalnu potporu vašoj kralježnici i oblikujući se prema tijelu, omogućuju energična buđenja bez bolova.

 

LUKSUZ I PRESTIŽ

Superiorno iskustvo spavanja nije jedino što vam madraci King Koil pružaju. Lukuzan dizajn i svjetski prestiž još su jedan dokaz kvaliteti brenda.

BROJNI MODELI

Više od 40+ premium madraca, stotine modela i razne dimenzije točno za vaše pojedinačne potrebe. Tvrdi, mekani, za bolove u kralježnici, za osjećaj obgrljenosti i nebeske ugode. Pronađite madrac po svojoj mjeri!

 

MODERNE TEHNOLOGIJE

Istraživanja, dugogodišnji razvoj i stalne inovacije doprinijele su modernim tehnologijama koje se nalaze u svakom King Koil madracu. Vrhunski materijali, džepićaste jezgre i specifične zone samo su dio priče koja čini savršeno iskustvo spavanja.

VAŽNOST TESTIRANJA

U dobu kada sve više ljudi ima problema s leđima, istraživanje madraca je izrazito bitno. Svaki King Koil madrac prošao je brojne testove kako bi bio optimalan za vaš san, kvalitetu života i bolje zdravstveno stanje.

 
 

Zašto madraci King Koil?

 
 

5 zona tvrdoće

 

Visko elastična pjena

 

Pravilan položaj kralježnice

 
 

Oblikovanje prema tijelu

 

Kiropedska jezgra

 

Oslobađanje pritiska

 
 

Visoka gustoća

 

BodySink pjena

 

Madraci s uzorkom

 
 
 
 

Dobar san je izrazito bitan za zdrav život, stoga odaberite madrace King Koil.

PROVJERITE PONUDU >

 
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje