Klima uređaj HISENSE EASY CA50XS1AG/CA50XS1AW

SKU
143-1017328
569,00 €
Dodajte
Klima uređaj HISENSE EASY CA50XS1AG/CA50XS1AW je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNa zalihi
RijekaNa zalihi
_products/features/icon-Environment Friendly Gas

Environment Friendly Gas

R32 je ekološki prihvatljiviji plin visokog kapaciteta hlađenja pri istom volumenu. To znači manje rashladnog sredstva u svakom uređaju i smanjeni utjecaj na globalno zatopljenje. Prednosti rashladnog sredstva R32: ne utječe na ozon u zraku, 66% manji utjecaj na globalno zatopljenje od plina R410A, veća energetska učinkovitost te visoka toplinska provodljivost i kapacitet hlađenja.

 
_products/features/icon--20°C Grijanje & hlađenje

-20°C Grijanje & hlađenje

Poznat vam je osjećaj topline sunca čak i tijekom hladnih zimskih dana? Naša karakteristika "Grijanje & hlađenje" pruža sličan osjećaj. Time što možemo osigurati toplinu i na temperaturi -20°C zahvaljujući tehnologiji predzagrijavanja i tehnologiji električnog zagrijavanja šasije. Specijalno hlađenje na -20°C se najčešće koristi kako bi se održala temperatura prostorije.

 
_products/features/icon-Wi-Fi ready

Nadogradite svoj klima uređaj

Wi-Fi ready

Jednostavno upravljajte klima uređajem bilo gdje u vašem domu pomoću mobitela i Wi-Fi veze jednostavnim korištenjem Wi-Fi modula (prodaje se zasebno). Tako ćete moći stvoriti ugodno stanje prije dolaska kući ili se brinuti o svojim ljubimcima s velike udaljenosti. Tijekom nadogradnje Wi-Fi modulom moći ćete koristiti prikladnu HiSmart aplikaciju za upravljanje izmjeničnim naponom s mobitela.

 
_products/features/icon-Active Carbon filter

Active Carbon filter

Filter sa aktivnim ugljenom koji pomoću čestica uklanja kemikalije, isparenja i dim. On je savršeno rješenje za uklanjanje neugodnog zraka i osigurava uživanje u svježem i čistom zraku.

 
Više informacija
Proizvođač Hisense
Boja Bijela
Kapacitet hlađenja (kW) 5,0
Kapacitet grijanja (kW) 4,2
Energetski razred hlađenja A+++
Energetski razred grijanja A+
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje