Klima uređaj HYUNDAI Super Inverter 3.5 kW - HRH-12PMV1/HRO-12PMV1

SKU
143-265901
5.199,00 kn
Dodajte Zaštita plus
Klima uređaj HYUNDAI Super Inverter 3.5 kW - HRH-12PMV1/HRO-12PMV1 je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:3-4 dana
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

Klimatizacija.hr od 01.06.2020 omogućila je dodatnu pogodnost za sve Hyundai klima uređaje stambene serije. Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva. Na ovaj način osiguravate si ukupno 5 godina garancije na cijeli uređaj i 10 godina na kompresor. Više o ovoj posebnoj pogodnosti pročitajte ovdje.

Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava iznimnim karakteristikama. Uz tihi rad i malenu potrošnju električne energije, Hyundai Super Inverter HRH-12PMV1/HRO-12PMV1 predstavlja se i kao ozbiljan kandidat za grijanje u hladnim zimskim mjesecima. Naravno, ova serija koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša.

Energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5, najvišim razredom A+++ i snagom od 3.5 kW hladi svaki prostor veličine do 35 m² iznimno lako i štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga svrstava u sami vrh izbora klima uređaja za potrebe grijanja. Tu su naravno i pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Bez brige možete računati na grijanje tokom cijele zime i najhladnijih dana jer ovaj model dolazi s dodatnim grijačem u vanjskoj jedinici. On će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i smanjuje potrošnja energije.

Kako bi opravdala poziciju top modela Hyundai klima uređaja, Super Inverter serija dolazi i sa top filtracijom. Uz efikasan filter visoke gustoće koji će se pobrinuti za većinu prašine i peludi nudi i dodatni kompleksni sistem filtracije. Ovaj iznimni sistem sastoji se od filtera sa aktivnim ugljikom, vitaminom C, hladnim katalizatorom i ionima srebra. Zajedno pružaju visoku razinu zaštite i kvalitete zraka i pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Klima uređaj radi potpuno automatski i nudi svojim mikroprocesorskim reguliranjem veliki broj opcija: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, 5 brzina ventilatora vanjske jedinice, Noćni način rada, Automatski restart, 3D protok zraka...

Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) koji su uključeni u cijenu proizvoda. - saznajte više informacija o funkcijama daljinskog upravljača

Brzo i jednostavno! Zahvaljujući All Easy sistemu, instaliranje i održavanje klima uređaja nikad nije bilo brže i jednostavnije.

Klima uređaj Hyundai Super Inverter 3.5 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake HRH-12PMV1, vanjske jedinice HRO-12PMV1, infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi upravljačkog modula. – saznajte više o Hyundai Super Inverter seriji klima uređaja.

 

Tehničke karakteristike
Radna tvar
 
R32
Raspon rashladnog učina (kW)
 
1,4 - 4,3
SEER / Energetski razred HL
 
8,5 / A+++
God. potrošnja hlađenje (kWh)
 
144
Raspon učina grijanja (kW)
 
1,1 - 4,4
SCOP / Energetski razred GR
 
4,6 / A++
God. potrošnja grijanje (kWh)
 
761
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
 
302×805×193
Težina unut. jed. (Kg)
 
8.7
Razina buke - hlađenje UJ (dBA)
 
25/39
Razina buke - grijanje UJ (dBA)
 
25/39
Wi-fi
 
Wi-fi ugrađen
Ionizator zraka
 
Da
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
 
555×765×303
Težina vanj. jed. (Kg)
 
26.7
Razina buke vanjske jed. (dBA)
 
55
Promjer cijevi - tekuć. (mm/")
 
6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/")
 
9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m)
 
25
Maksimalna vis. razlika (m)
 
10
Napon priključka
 
230 V / 50 Hz
Jamstvo
 
36 mjeseci
Više informacija
Proizvođač Hyundai
Energetski razred A+++
Energetski razred hlađenja A+++
Energetski razred grijanja A++
Garancija 3 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje