Klima uređaj QZEN Start Inverter Plus 2.6 kW ZE-09WSE/ZE-09OSE WIFI

SKU
143-1006189
3.199,00 kn
Dodajte
Klima uređaj QZEN Start Inverter Plus 2.6 kW ZE-09WSE/ZE-09OSE WIFI je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

Klima uređaj Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW predstavlja idealno rješenje ako želite štedljiv uređaj s modernim tehnologijama i dodatnim funkcijama, ali po prihvatljivoj cijeni. Ovi odlični uređaji nalaze se u energetskom razredu A++ i zahvaljujući ekološki prihvatljivijem rashladnom mediju R32 osiguravaju još veću uštedu, efikasnost i naravno manje štetan utjecaj na okolinu. Dodatno, potrošnja za vrijeme mirovanja je smanjena na samo 1W.

Uz to što će s lakoćom rashladiti željenu prostoriju, ovaj klima uređaj može vam poslužiti i u funkcijama poput ventilacije, odvlaživanja i naravno grijanja. Pogotovo u prijelaznim razdobljima kada temperature drastično variraju, idealno rješenje je poslužiti se klima uređajem za kratkotrajno grijanje prostorija. Kako bi se ugodno osjećali u prostoriji i ne bi došlo do alergijskih reakcija na prašinu, pelud i ostale alergene, potrebna je i filtracija zraka, koju ovaj uređaj nudi pomoću dvostruke filtracije i funkcije samočišćenja. Dodatnu pogodnost nudi vam perivi filtar prašine, pa uvijek možete biti sigurni da ispravno funkcionira i čuva vaše zdravlje.

Na površini ovaj uređaj krasi jednostavan, elegantan i moderan dizajn, ali se ispod skriva puno više. Zahvaljujući mikroprocesorskim reguliranjem rada i brojnim tehnologijama, ovaj uređaj radi potpuno automatski. Upravljanje je iznimno jednostavno putem daljinskog upravljača, a kako se uz klima uređaj isporučuje WiFi modul možete jednostavno upravljati i putem vašeg omiljenog pametnog uređaja.

Od brojnih tehnologija koje posjeduje, sljedeće se ističu kao najpogodnije i najkorištenije: Timer, Slijedi me, Noćni način rada, Automatsko horizontalno ljuljanje lamela ispuha zraka i Auto restart. Zahvaljujući njima zaboravit ćete da je klima uređaj uopće tu.

Zahvaljujući napretku tehnologije i ulaganjima koje je Qzen uložio u razvoj što boljeg uređaja, klima uređaji ove serije dolaze s pozlaćenim lamelama isparivača i kondenzatora. One učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Također, uređaj sam detektira moguće curenje rashladnog sredstva i o tome vas automatski obavještava. Isto vrijedi za moguće greške u radu vašeg klima uređaja.

Nije ni čudo da se Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW, zahvaljujući navedenim karakteristikama i tehnologijama, pozicionirao kao „Best Value“ klima uređaj na tržištu.

 

Tehničke karakteristike
Radna tvar
 
R32
Raspon rashladnog učina (kW)
 
0,9 - 3,4
SEER / Energetski razred HL
 
6,3 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh)
 
156
Raspon učina grijanja (kW)
 
0,8 - 3,4
SCOP / Energetski razred GR
 
4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh)
 
910
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
 
285×805×194
Težina unut. jed. (Kg)
 
7.6
Razina buke - hlađenje UJ (dBA)
 
25/39
Razina buke - grijanje UJ (dBA)
 
25/39
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
 
495×720×270
Težina vanj. jed. (Kg)
 
23.2
Razina buke vanjske jed. (dBA)
 
55
Promjer cijevi - tekuć. (mm/")
 
6,35 (1/4")
Promjer cijevi - plin (mm/")
 
9,52 (3/8")
Maksimalna duljina cijevi (m)
 
25
Maksimalna vis. razlika (m)
 
10
Napon priključka
 
230 V / 50 Hz
Jamstvo
 
36 mjeseci
Više informacija
Proizvođač Qzen
Kapacitet hlađenja (kW) 2,6
Kapacitet grijanja (kW) 2,9
Energetski razred A++
Energetski razred grijanja A+
Garancija 3 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje