Klima uređaj Toshiba Seiya 2.0 kW - RAS-B07J2KVG-E/RAS-07J2AVG-E

SKU
143-236927
4.819,00 kn
Dodajte
Klima uređaj Toshiba Seiya 2.0 kW - RAS-B07J2KVG-E/RAS-07J2AVG-E je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

Seiya Inverter predstavlja savršen ulazak u svijet klimatizacije. Početni model Toshibine palete opremljen je štedljivim inverterskim kompresorom i svim funkcionalnostima na koje su navikli korisnici premium branda poput Toshibe. Uz to, svoj rad obavlja koristeći najnoviji rashladni medij R32 koji ne samo da je ekološki prihvatljiviji, već i donosi dodatnu uštedu u potrošnji električne energije.

No, nisu samo odlične značajke te koje ovaj model čine odličnim, tu je i primjer neprestanog rada na inovacijama koje će se pobrinuti za maksimalnu udobnost i mir. Seiya smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba!

Uz tih i ekonomičan rad, Seiya uređaji osigurati će vam i odličnu kvalitetu zraka zahvaljujući „IAQ“ filteru i izmjenjivaču topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

Kako bi lako i pouzdano upravljali svojim novim klima uređajem tu je infracrveni daljinski upravljač i mogućnost kupnje opcionalnog WiFi sučelja pomoću kojeg uređajem možete upravljati vašim pametnim telefonom ili tabletom.

Klima uređaj Toshiba Seiya Inverter 2.0 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake RAS-B07J2KVG-E, vanjske jedinice RAS-07J2AVG-E i infracrvenog daljinskog upravljača.

Više informacija
Proizvođač Toshiba
Boja Bijela
Kapacitet hlađenja (kW) 2,0
Kapacitet grijanja (kW) 2,5
Energetski razred A++
Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grijanja A+
Garancija 2 godine
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje