zatvori
Harvey Norman
Košarica je prazna.
Počnite kupovinu
Novosti iz kataloga
Vrtna stolica TIK LINE
Cijena: 969,00 kn
Ukoliko želite imati visoko kvalitetnu vrtnu stolicu, najbolji odabir za Vas bit će linija TIK LINE. Posebnost linije TIK LINE je ta što je izrađena iz tikovine, a odlike tog drveta su dugotrajnost i otpornost bez obzira gdje ćete ...
Trosjed BOMBAY 7.236,00 kn
Redovna cijena: 7.236,00 knUštedi: 2.746,00 knInternet cijena : 4.490,00 kn
Moderan trosjed BOMBAY pruža sav potreban komfort dok sjedite i opuštate se nakon radnog dana, gledate omiljeni TV program, čitate knjigu ili pričate s gostima.Trosjed je mekan i udoban te sadrži pomoćni ležaj koji se lako otvara. Trosjed ...
Vrtna ležaljka TIK LINE 1.869,00 kn
Redovna cijena: 1.869,00 knUštedi: 79,00 knInternet cijena : 1.790,00 kn
Ljeto ne možemo zamisliti bez ugodnog i opuštenog izležavanja na suncu. Zašto onda čekati na tjedan ili dva zasluženog godišnjeg odmora, kada si možemo priuštiti udobno i opušteno izležavanje na vlastitoj terasi ili balkonu. ...
Klima uređaj DAIKIN FTX35J3+RX35 4.999,00 kn
Daikin Comfort inverter klima uređaj FTX35J3/RX35K 3,5kW. Set unutarnja i vanjska jedinica namjenjena za prostorije od 25 do 35 m2. Ovim uređajem će te u ljetnim mjesecima s lakoćom hashladiti svoj dom što će vam omogućiti energetski ...
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.