Kožna kutna garnitura DEEP - Cubo Rosso

SKU
Kožna kutna garnitura DEEP - Cubo Rosso
5.245,01 €
Kožna kutna garnitura DEEP - Cubo Rosso je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kožna kutna garnitura DEEP - Cubo Rosso

Iz velike strasti prema dizajnu nastao je CUBO ROSSO, talijanski brand koji dolazi iz Puglie i specijalizirana je za dizajn, proizvodnju i prodaju kvalitetnog tapeciranog namještaja. Garniture, trosjedi, fotelje i dodaci izrađuju talijanski majstori koristeći najsuvremenije tehnologije, kvalitetne materijale i pažljivo odabrane presvlake. Tijekom ovih godina djelovanja CUBO ROSSO je uspio stvoriti vlastiti nepogrešivi stil, koji se temelji na vrlo karakterističnim elementima kao što su boja, sklad oblika, funkcionalnost, udobnost i tehnologija.

Široku ponudu proizvoda karakterizira eklektičan i dinamičan stil, jedinstven i nepogrešiv, spoj umijeća izrade i dizajna. CUBO ROSSO je jamstvo za univerzalno priznatu kvalitetu, eleganciju i vrijednost proizvodnje „Made in Italy“.

Odaberite kožnu kutnu garnituru DEEP i priuštite si nenadmašnu udobnost i stil u srcu svog doma. Garnitura DEEP se odlikuje iznimnim funkcionalnim dizajnom i preciznom izradom. Ali ne smijemo zaboraviti ni udoban pomoćni ležaj, koji svakodnevni odmor ili vašeg neočekivanog gosta dovodi u novu dimenziju odmora. Moderan stil garniture pristaje uz svaki dom, stoga nema sumnje da je DEEP više nego odličan izbor. Podesivi rukonaslon čini još udobniji sjedenje.

Koje su najveće prednosti garniture DEEP?

Vrhunski talijanski dizajn, materijali i izrada.
Proizvođač Cubo Rosso.
100% ručno izrađeno u Italiji.
Talijanska goveđa koža.
Lijeva ili desna izvedba.
Podesivi glavonasloni.
Široki i podesivi rukonaslon.

Značajke:

Boja: Razne boje
Materijal: Kvalitetna goveđa koža kategorije C
Punjenje naslona za ruke: kvalitetna pjena
Punjenje sjedala: kvalitetna pjena i trajno elastična val opruga
Punjenje naslona za leđa: kvalitetna pjena
Pomoćni ležaj: Da
Spremnik za pohranu: Ne
Glavonasloni: Da, 5x, podesivi
Nogice: Metalne, crne boje

Dimenzije:

Širina: 307 cm
Dubina damskog ležaja: 250 cm
Dubina: 110/218 cm (218 cm kod izvlačenja pomočnog ležaja)
Visina: 83/102 cm
Visina sjedala: 47 cm
Dubina sjedala: 59 cm
Visina rukonaslona: 56 cm
Širina rukonaslona: 37 cm
Dimenzije pomočnog ležaja: 130 x 200 cm

Napomena:* Ostale boje, dimenzije, materijali i funkcije uz doplatu prema važećem Cubo Rosso cjeniku.

Slika artikla je simbolična. Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Za sve dodatne informacije o materijalima, bojama i funkcijama koje nudi garnitura, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija

Materijal izrade - Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik

Održavanje: Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Preporuča se upotreba sredstava za njegu kožnog namještaja.

Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Koža
Širina 307 cm
Dužina damskog ležaja 250 cm
Dubina 110 cm
Visina 102 cm
Pomoćni ležaj Da
Dimenzije pomoćnog ležaja 130 x 200 cm

Savjet za odabir kuta garniture Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr

 

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje