Kožna kutna garnitura MIAMI

SKU
Kožna kutna garnitura MIAMI
63.859,00 kn
Kožna kutna garnitura MIAMI je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Kožna kutna garnitura MIAMI

MAX DIVANI sinonim je za prvoklasni tapacirani namještaj koji je u cijelosti dizajniran i proizveden u susjednoj Italiji. Dokazana kvaliteta marke temelji se na obiteljskoj tradiciji dugoj više od šest desetljeća pomne izrade. Tijekom tri generacije, mala obrtnička radionica u provinciji Murgia prerasla je u svjetski poznato ime, koje danas čini dio ponude svih glavnih prestižnih salona namještaja na raznim kontinentima.

Svaki Max DIVANI proizvod s potpisom odlikuju se pažljivo odabranim materijalima, vrhunskim inovativnim dizajnom i savršenim detaljima. Svaki proizvod MAX DIVANI obećava neprocjenjivu udobnost, zahvaljujući najboljim stručnjacima u dizajnu, planiranju, obrtu, obradi drveta, obradi metala, arhitekturi i dekoraciji. Svaki proizvod MAX DIVANI odraz je jedinstvenog talijanskog stila i duše, koji odmah zauzima središnje mjesto u prostoru. Možete odabrati sastavljanje pojedinačnih elemenata prema vašim željama i raspoloživosti prostora. Možete birati između najfinije kože ili tkanine koja pruža osjećaj iznimne mekoće i pruža vrhunsku trajnost čak i nakon dugogodišnje upotrebe. MAX DIVANI ulaganje je u ljepotu svakodnevnog života!

Prednosti:

Veliki izbor materijala i boja
Mogućnost prilagođavanja dimenzija vašim željama i potrebama
Najviša kvaliteta izrade
50-godišnja tradicija obitelji Ferri
3 x pomična leđa

Značajke:

Materijal: Koža
Boja: Razne boje

Dimenzije:

Širina: 316 cm
Dubina: 229 cm
Visina: 91 cm
Visina sjedala: 42 cm
Dubina sjedala: 58/100 cm

Napomena:

* Cijena i popust vrijede za garnituru MIAMI u materijalu kategorije 30, uključujući tri pomična naslona. 

Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Noge: čelik

Održavanje Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

 

Saznaj više
Više informacija
Materijal Koža
Širina 316 cm
Dužina damskog ležaja 229 cm
Dubina 58 cm
Visina 91 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne
Savjet za odabir kuta garniture Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr

Srodni artikli

Kožna kutna garnitura GENOVA
Kožna kutna garnitura GENOVA
Posebna cijena 19.990,00 kn Redovna cijena 27.227,00 kn
-26%
-7237kn
Kutna garnitura ZARA
Kutna garnitura ZARA
Posebna cijena 16.989,99 kn Redovna cijena 21.893,00 kn
-22%
-4903kn
Kutna garnitura ELIO
Kutna garnitura ELIO
15.359,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje