Kožna relax garnitura FLAVIO II-Polo Divani

SKU
143-Kožna relax garnitura FLAVIO II-Polo Divani
4.418,34 €
Kožna relax garnitura FLAVIO II-Polo Divani je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kožna kutna garnitura FLAVIO II - Polo Divani

POLO GROUP grupacija osnovana je 1998. u Altamuri, u srcu poznate industrijske četvrti tapeciranog namještaja. Kolekcije namještaja su rezultat susreta obrtništva i talijanske tradicije te visokotehnološke i estetske proizvodnje.
POLO DIVANI stalnim istraživanje kvalitete, estetike i udobnosti stvara stil svjestan suvremenih zahtjeva bez pretjeranog stiliziranja. Pozornost je posvećena detaljima, sofisticiranost i jednostavnim linijama koje stvaraju ravnotežu bezvremenske elegancije. POLO DIVANI ne traži samo kvalitetu i udobnost već i rješenja koja se prilagođavaju i najbolje ispunjavaju zahtjeve različitih životnih stilova.

Proizvodnja POLO DIVANI je i dalje 100% „Made in Italy“ i sinonim je za jamstvo i kvalitetu.

Koje su najveće prednosti garniture FLAVIO?

Talijanski dizajn.
100% „Made in Italy“ proizvodnja.
Vrlo kvalitetna goveđa kože iznimne stukture koja se lako održava.
Električna relax funkcije za savršeno opuštanje nakon napornog dana.
Elegantni oblik koji daje puninu garnituri.
Pomični glavonasloni.

Značajke:

Materijal: Vrlo kvalitetna goveđa koža L9. kategorije
Boja: Bež
Izvedba: Lijevi ili desni kut
Funkcija: 1x električni relax
Glavonasloni: Da, 3x, podesivi
Noge: Metal, Antracit
Leđa: Obrađena u originalnom materijalu

Dimenzije:

Širina: 282 cm
Dubina damskog ležaja: 175 cm
Dubina: 110/165 cm
Visina: 81/103 cm
Dubina sjedišta: 56 cm
Visina sjedišta: 46 cm
Visina nogica: 13,5 cm

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim nijansama boja, dimenzijama, materijalima i funkciji. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Napomena: Slike garniture su simbolične. Cijena za garnituru uključuje SAMO JEDNU električnu relax funkciju i pomične glavonaslone, te je za više relax funkcija potrebna nadoplata.

Deklaracija

Materijal izrade - Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik.

Održavanje: Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala.

Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Koža
Širina 282 cm
Dužina damskog ležaja 175 cm
Dubina 56 cm
Visina 103 cm
Pomoćni ležaj Ne
Savjet za odabir kuta garniture: Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje