Kožna relax garnitura TURCHESE - Cubo Rosso

SKU
Kožna relax garnitura TURCHESE - Cubo Rosso
4.882,74 €
Kožna relax garnitura TURCHESE - Cubo Rosso je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kožna relax garnitura TURCHESE - Cubo Rosso

Iz velike strasti prema dizajnu nastao je CUBO ROSSO, talijanski brand koji dolazi iz Puglie i specijalizirana je za dizajn, proizvodnju i prodaju kvalitetnog tapeciranog namještaja. Garniture, trosjedi, fotelje i dodaci izrađuju talijanski majstori koristeći najsuvremenije tehnologije, kvalitetne materijale i pažljivo odabrane presvlake. Tijekom ovih godina djelovanja CUBO ROSSO je uspio stvoriti vlastiti nepogrešivi stil, koji se temelji na vrlo karakterističnim elementima kao što su boja, sklad oblika, funkcionalnost, udobnost i tehnologija.

Široku ponudu proizvoda karakterizira eklektičan i dinamičan stil, jedinstven i nepogrešiv, spoj umijeća izrade i dizajna. CUBO ROSSO je jamstvo za univerzalno priznatu kvalitetu, eleganciju i vrijednost proizvodnje „Made in Italy“.

Odabirom kožne kutne garnituru TURCHESE s čak dvije relax funkcije i damskim ležajem spremni ste si priuštite udobnost i maksimalni odmor u vašem domu. Garnitura TURCHESE se odlikuje iznimnim dizajnom i preciznom izradom. Moderan stil garniture pristaje uz svaki dom, s garniturom TURCHESE boravak u vašem dnevnom boravku je na višem nivou.

Koje su najveće prednosti garniture TURCHESE?

Vrhunski talijanski dizajn, materijali i izrada.
Proizvođač Cubo Rosso.
100% ručno izrađeno u Italiji.
Goveđa talijanska koža.
Električni relax za dva sjedala preko upravljača, podešavanje naslona nogu, glave i leđa.
Podesivi glavonasloni.
Lijeva ili desna izvedba.

Značajke:

Boja: Crvena; Crna; Smeđa; Bež
Materijal: Kvalitetna koža C. kategorije
Punjenje naslona za ruke: Kvalitetna visokoelastična pjena
Punjenje sjedala: Kvalitetna visokoelastična pjena
Punjenje naslona za leđa: Kvalitetna visokoelastična pjena
Funkcija: 2x električni relax preko zasebnih upravljača.
Izvedba: Lijevi i desni kut
Glavonasloni: Da, 3x, podesivi
Spremnik za posteljinu: Ne
Pomočni ležaj: Ne

Dimenzije:

Širina: 269 cm
Dubina damskog ležaja: 163 cm
Visina naslona za leđa: 100 - 110 cm
Visina sjedišta: 47 cm
Dubina sjedišta: 57 cm
Visina rukonaslona: 62 cm
Širina rukonaslona: 22 cm

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim nijansama boja, dimenzijama, materijalima i funkciji prema važećem Cubo Rosso cjeniku. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Slika artikla je simbolična. Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Deklaracija: Materijal izrade Osnovna konstrukcija: sirova iverica stolarska ploča, masivno drvo, ploča vlaknatica Noge: masivno drvo Ojastučenje: PU pjena, filc, tkanina/ koža Pomoćni ležaj: PU pjena, filc, dekorativna tkanina Okov: spojni vijci, klamerice, relax funkcija Održavanje povremeno usisati Saznaj više
Više informacija
Materijal Goveđa koža
Širina 269 cm
Dužina damskog ležaja 163 cm
Dubina 57 cm
Visina
Pomoćni ležaj Ne
Upute za uporabu
Savjet za odabir kuta garniture Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje