Kožni trosjed SPECIALE - Max Divani

SKU
143-Kožni trosjed SPECIALE
5.329,88 €
Kožni trosjed SPECIALE - Max Divani je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kožni trosjed SPECIALE - Max Divani

MAX DIVANI je sinonim za prvoklasni tapecirani namještaj koji je u cijelosti dizajniran i proizveden u Italiji. Dokazana kvaliteta branda temelji se na više od šest desetljeća obiteljske tradicije precizne izrade i strasti za dizajnom namještaja. Mala obrtnička radionica u talijanskoj regiji Murgija je kroz tri generacije izrasla u svjetski poznati brand koji danas čini dio ponude svih većih prestižnih salona namještaja na različitim kontinentima.

Svaki proizvod s potpisom MAX DIVANI odlikuju pomno odabrani materijali, vrhunski inovativan dizajn i savršeni detalji. Svaki njihov namještaj obećanje je neprocjenjive udobnosti, što je djelo najboljih majstora dizajna, planiranja, zanata, proizvodnje, arhitekture i dekoracije. Svaki MAX DIVANI proizvod odraz je jedinstvenog talijanskog stila i izražaja koji odmah zauzima središnje mjesto u prostoru. Pojedinačne elemente možete sastaviti po želji, ovisno o vašim željama i raspoloživosti prostora. Možete birati između najfinije kože ili tkanine koje pružaju osjećaj iznimne mekoće i osiguravaju vrhunsku izdržljivost i nakon višegodišnjeg korištenja.

Dizajn modularnog relax trosjeda SPECIALE usmjeren je na dugotrajnu udobnost. Trosjed sadrži module fotelja koji se mogu nadograditi s manualnim ili električnim relax mehanizmom za leđa i noge. Električnom relaxom funkcijom se upravlja jednim pritiskom na gumb upravljača. Posebni bar element s canaletto orah furnirom može se dodati između elemenata u pravokutnoj ili trapeznoj  izvedbi. Trosjed SPECIALE uz široke i udobne naslone za ruke ima i "iscrtani" dekorativni šav preko sjedala i naslona.

Kožni relax trosjed SPECIALE je vaše ulaganje u potpuni užitak i odmor. 
Jeste li spremni za novu dimenziju uživanja u vašem kućnom kinu, uz piće s vašim najdražima ili uz omiljenu knjigu?

Koje su najveće prednosti trosjeda SPECIALE?

Veliki izbor materijala i boja.
Najkvalitetnija izrada.
50-godišnja tradicija obitelji Ferri.
Vrhunska goveđa koža kategorije 30.
Električni ili manualni relax za leđa i noge (uz nadoplatu).
Pomični i udobni naslon za ruke u obliku jastuka.
Praktični dodatni glavonaslon u kvalitetnoj tkanini ili tabure u koži (uz nadoplatu).

Značajke:

Boja: Razne boje
Materijal: Goveđa koža kategorije 30
Punjenje rukonaslona: Kvalitetna pjena
Punjenje sjedala: Kvalitetna pjena
Punjenje naslona za leđa: Kvalitetna pjena
Izvedba: Osnovna izvedba trosjeda sa dodacima uz nadoplatu
Funkcije: Prema izboru mogu se izabrati jedna ili dvije električne/manualne relax funkcije ili kombinirano (uz nadoplatu)
Glavonaslon: Da, jedan ili dva glavonaslona u tekstilu (uz nadoplatu)
Rukonasloni: Da
Tabure: Da, dodatni tabure u istom materijalu (uz nadoplatu)

Dimenzije:

Širina: 230 cm
Dubina: 105/155 cm (155 cm sa otvorenom relax funkcijom)
Visina: 94/108 cm
Dubina sjedala: 60 cm
Visina sjedala: 46 cm
Visina rukonaslona: 71 cm

MAX DIVANI - SPECIALE

Pregled kataloga Tehnički podaci Službena stranica

Napomena: Cijena se odnosi za osnovnu izvedbu trosjeda SPECIALE dimenzije 230 x 105 cm u kategoriji kože 30.
Uz nadoplatu se mogu dodati električne ili manualne relax funkcije, dodatni praktični glavonasloni u tkanini ili tabure.

Dodatni elementi i funkcije se naplaćuju prema redovnom cjeniku.

Varijantu trosjeda SPECIALE s bar elementom možete pogledati ovdje.

Slika artikla je simbolična. Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Za sve dodatne informacije o materijalima, bojama i funkcijama koje nudi garnitura, obratite nam se na info@harveynorman.hr ili na besplatni telefon 0800/024-026 za kupnju putem web shopa, ili na 01/5566-200 za kupnju u trgovini.

Deklaracija

Materijal izrade - Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik

Održavanje: Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Preporuča se upotreba sredstava za njegu kožnog namještaja.

Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Koža
Širina 230 cm
Dubina 155 cm
Visina 108 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje