Krevet ARKLOW sa podiznom podnicom i spremištem

SKU
Krevet ARKLOW STORAGE
6.369,00 kn
Krevet ARKLOW sa podiznom podnicom i spremištem je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Okvir kreveta ARKLOW

Otkrijte svoju oazu mira i opuštenosti u svojoj spavaćoj sobi s tapeciranim okvirom kreveta ARKLOW!

Okvir kreveta nudi sve što vam je potrebno za kvalitetan odmor i blagostanje, a krevet ima pod kat koji se može podići i koji vam omogućuje da ispod ladice stavite stvari koje vam nisu nužne.

Prednosti ARKLOW okvira kreveta: Okvir kreveta ima visokokvalitetnu presvlaku od sintetičke kože. Jedinstven i moderan dizajn omogućit će uključivanje kreveta u bilo koju spavaću sobu. Pokretni pod i ladica za krevet daju vam dodatnu pohranu. Okvir kreveta ima izuzetno jaku podlogu koja pruža izvrsnu stabilnost i sprječava kretanje.

ARKLOW okvir kreveta je pravi izbor ako:

  • Želite moderan, potpuno obložen krevet.
  • Želite visoko i izuzetno mekano tapecirano uzglavlje uz krevet, što pruža toplo zaklon i idealan naslon za čitanje u krevetu.
  • Trebate dodatnu pohranu.

Značajke:

  • podizanje dna pod-ladica
  • koža od kože u bijelom / sivom brdu
Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv bukve i jele , sirova ploča iverica debljine 16 mm, lesonit 3mm, obložena PU pjenom. Okov: metalni spojni element. Podnice: metalni okvir s plinskim podizačima i latoflex podnica. Presvlaka se sastoji od dekorativne tkanine sastava od 100% PES. Održavanje: povremeno usisati Saznaj više
Više informacija
Boja Siva/bijela
Materijal Tapecirano / regenerirana KOŽA
Podizna podnica Sa podiznom podnicom
Madrac Ne

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje