Kuhinjski robot KENWOOD KCL95.004SI

SKU
143-1000015
1.101,47 €
Dodajte
Kuhinjski robot KENWOOD KCL95.004SI je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNije na zalihi
Nevjerojatno vaganje, pečenje i kuhanje - naš najsvestraniji kuhar dosad. Recepti korak po korak ravno u vaš mikser, vrhunska kontrola temperature do 180° s indukcijskim grijanjem i preciznom EasyWeigh™ vagom. Sva sloboda kuhanja i stvaranja.

PRVA INDUKCIJSKA MJEŠALICA NA SVIJETU

Tehnologija indukcijskog grijanja omogućuje kontrolu temperatura od 20-180° u preciznim koracima od 1°. Čini ovog kuhara izuzetnim u delikatnim pekarskim zadacima, poput temperiranja čokolade, i dovoljno vrućim da se nosi s prženim krumpirićima.

EasyWeigh vaga

UŠTEDITE VRIJEME I SMANJITE NERED

U hodu važite sastojke izravno u zdjelu, postepeno ili pojedinačno. Možete čak i izravno vagati u dodatne dodatke, poput blendera, procesora hrane ili sokovnika. Nema nereda, nema strke.

CookAssist™ zaslon osjetljiv na dodir

PRECIZNI REZULTATI NA DOHVAT PRSTIJU

Olakšajte stručnost. Dodirnite intuitivni zaslon osjetljiv na dodir CookAssist™ od 4,3” za odabir mjerača vremena, pojačajte temperaturu i odaberite unaprijed postavljene postavke. Pogledajte čak i svoj sljedeći korak recepta za aplikaciju. Sve na dohvat ruke, sve na prvi pogled.

Povezivost aplikacije

POVEŽITE SE SA KENWOOD SVIJETOM

Otkrijte slatke i slane recepte sa svih strana planeta. Dodirnite aplikaciju Kenwood World i pošaljite upute izravno na mikser. Cooking Chef XL obavlja težak posao, a vi dodajete vlastiti kreativni štih.

 

Više informacija
Proizvođač Kenwood
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje