Kuhinjski robot KITCHENAID KA5KSM185PSEPH

SKU
143-247810
796,20 €
Dodajte
Kuhinjski robot KITCHENAID KA5KSM185PSEPH je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNije na zalihi
PulaZadnji komadi

Stolni ravni mikser marke KitchenAid Artisan® tijekom godina je postao pravi simbol upotrebljivosti i estetike među kućanskim aparatima. Koriste ga tisuće amaterskih i profesionalnih kuhara širom svijeta.

Visokokvalitetni mikser je cijeli izrađen od metala, što osigurava stabilnost u radu i dugi vijek trajanja. Gumene noge štite radnu površinu i osiguravaju ravnotežu uređaja. Pogon je vrlo tih, a iznad svega pouzdanMjenjač s deset brzina vam omogućuje da uvijek možete odabrati brzinu koju trebate u određenom trenutku.

Uređaj se također može pohvaliti s snažnim motoromOs miksera se vrti suprotno od kazaljke na satu, mikser u smjeru kazaljke na satu, što omogućuje drugom da rotira čak 67 stupnjeva uokolo u posudi.

Mikser se također može pohvaliti novo dizajniranim gumbom za regulaciju brzine i dvije glave, na novo oblikovanoj posudi u kombinaciji brušenog in poliranog nehrđajućeg čelika, trima nastavcima (za tučenje, miješanje, gnječenje) od nehrđajućeg čelika, koji se možgu prati u perilici posuđa, originalnim planetarnim miješanjemnježno zaobljenim oblikomjednostavnim čišćenjem, jednim nastavkom za priključke i mogućnošću postavljanja dodatne opreme, koja ga pretvara u još učinkovitiji uređaj.

Glavna značajka novog modela miksera serije 5KSM185 se krije u tri dodatna pribora. Nastavci za tučenje, miješanje i gnječenje su u cijelosti izrađeni su od nehrđajućeg čelika, koji se također mogu pratiti u perilici posuđa. Na novo oblikovanom je također posuda za mikser, koji je izrađen od kombinacije matiranog i poliranog nehrđajućeg čelika.

Priložena oprema

  • Mikser s nagibnom glavom 5KSM185PS
  • 4,8-litrena posuda
  • 3-litrena posuda
  • Zaštita od prskanja
  • Metalna metlica
  • Ravna metlica
  • Kuka za tijesto

 

Više informacija
Boja Narančasta
Proizvođač KitchenAid
Snaga 300 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje