Kutna garnitura BELLA

SKU
Kutna garnitura BELLA
34.960,00 kn
Kutna garnitura BELLA je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Kožna kutna garnitura BELLA:

Prednosti kutne garniture BELLA:

  • Izrađena je od visokokvalitetne goveđe kože koja se lako održava i garantira dugotrajnost i kvalitetu.

  • Kut garniture je univerzalan, odnosno dimenzije lijeve i desne strane su jednake.

  • Garnitura sadrži tri električne relax funkcije koje će vam pružiti savršeno opuštanje nakon napornog dana.

  • Visina sjedišta malo veća od prosječne (48 cm) omogućit će vašoj kralježnici da ostane u prirodnom i zdravom položaju.

Dimenzije:

  • Širina: 319 cm

  • Dubina: 240 cm

  • Visina sjedišta: 48 cm

 

Napomena* Kutnu garnituru BELLA moguće je naručiti i u manjim dimenzijama, te je moguće naručiti kutnu garnituru u drugim bojama i materijalima uz nadoplatu.

Deklaracija: Materijal izrade: Osnovna konstrukcija: masiv-jela/smreka, bukva, troslojna ploča iverica 18mm, furnirska ploča 22mm, ploča vlaknatica 2,8mm/3,2mm Ojastučenje: zaštitna presvlaka, elastične trake, PU pjena, umjetna vata, prirodna koža Postolje: čelične cijevi fi 60mm, plosnati čelik 6mm Okov: spojni vijci, klamerice, metalni spojni elementi. Električni mehanizam relax funkcije. Noge: masivno drvo/krom/čelik Održavanje Povremeno prebrisati vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata i otapala. Napomena: namještaj izrađen od prirodne kože ne smije se smještati blizu izvora topline i sunca jer pod utjecajem može promjeniti boju i kvalitetu s obzirom da se radi o prirodnom materijalu podložnom promjenama.

Saznaj više
Više informacija
Materijal Koža
Kut Univerzalan
Širina 319 cm
Dubina 240 cm
Visina
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne
Upute za uporabu
Savjet za odabir kuta garniture Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje