Kutna garnitura BOMBAY L

SKU
Kutna garnitura BOMBAY L
1.372,22 €
Kutna garnitura BOMBAY L je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Kutna garnitura BOMBAY L

Kutna garnitura BOMBAY L jedna je od najudobnijih garnitura zahvaljujući kvalitetnim presvlakama i Bonell ovjesu. Njegovom atraktivnom obliku i prekrasnoj kombinaciji udobnosti gotovo je nemoguće odoljeti! No, garnitura BOMBAY nije samo udoban i atraktivan, već i vrlo praktičan. Ako živite u stanu i bez ugostiteljske sobe, svidjet će vam se jer ga lako možete razvući i odmah pretvoriti u udoban pomoćni ležaj. Dakle, ako ste iznenađeni gostima ili tražite garnituru koja će služiti za čitanje i gledanje televizije danju i kao krevet noću, BOMBAY set je za vas. Za dodatnu udobnost osigurat će se velika ladica ispod sjedala za odlaganje posteljine ili drugih laganih predmeta.

Najveće prednosti garniture BOMBAY:

Potpuno opruženo sjedalo i krevet.
Bonell suspenzija u kombinaciji s pjenom.
Veliki pomoćni ležaj dimenzija 160x200 cm.
Prostrani spremnik za odlaganje ispod cijele širine sjedala.
Moderan dizajn.
Veliki i udobni jastuci za leđa.
Dva ekstra izdužena i manja četvrtasta jastuka.

Značajke:

Materijal: Vodoodbojna i ugodna na dodir tkanina PRIMO ili PORTLAND
Boja: Razne boje
Pomoćni ležaj: Da
Spremnik za pohranu: Da
Tip sjedala: Sjedalo s oprugom

Dimenzije:

Širina: 325 cm
Dubina: 208 cm
Visina: 95 cm
Visina sjedala: 47 cm
Dubina sjedala: 60 cm
Dimenzije pomoćnog ležaja: 160 x 200 cm

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim tkaninama i nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Napomena: Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Deklaracija: Materijal izrade Osnovna konstrukcija: masivno drvo bukve 25mm/32mm, jela/smreka 24mm, ploča iverica 16mm i 18mm, tvrda ploča vlaknatica 3,2mm, tvrdi karton. Ojastučenje: sjedeći dio - tapetarske gurtne/val opruge, naslon tapetarske gurtne, PU pjena gustoće 28/40gr sjedište, 21gr naslon, koflin, zaštitna presvlaka, dekorativna tkanina 100% PES. Nogice: drvene. Okov: metalni spojni elementi, mehanizam za razvlačenje. Površinska obrada: lak za drvo, kromiranje.Proizvod je proizveden u skladu s Europskim sigurnosnim normama.

Održavanje povremeno usisati

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 325 cm
Dužina damskog ležaja 208 cm
Dubina
Visina 95 cm
Pomoćni ležaj Da
Dimenzije pomoćnog ležaja 160 x 200 cm
Madrac Ne
Savjet za odabir kuta garniture Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje