Kutna garnitura PARMA

SKU
Kutna garnitura PARMA
8.849,00 kn
Kutna garnitura PARMA je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Kutna garnitura PARMA

Elegantna kutna garnitura PARMA stilski komad namještaja za moderan dnevni boravak. Njegov oblik obilježavaju ravne i dobro definirane linije. I naslon i površina sjedala minimalistički su ravni. PARMA kutna garnitura nije stvorena samo za pogled, već s dubokim sjedalom i mekim jastucima diktiraju nevjerojatnu udobnost. Stvoren je za uživanje i opuštanje u zagrljaju dnevnog boravka. Poseban detalj je sjedalo i rukonaslon koje koje se širi i time stvara dodatnu udobnost prilikom sjedenja. Garnitura ​​je izrađena od pažljivo odabranih materijala koji osiguravaju da ćete dugi niz godina uživati ​​u mekoj udobnosti s cijelom obitelji ili prijateljima.

Koje su najveće prednosti garniture PARMA?

Elegantna i mekana na dodir tkanina RIVIERA A.kategorije 
Razne boje
Kvalitetna izrada i kvalitetni materijali
Predivan, moderan minimalistički dizajn
Val opružno udobno sjedalo u kombinaciji s visoko elastičnom pjenom
3x jastuka za naslon
Moderan dizajn s visokim crnim nogama koji diktira najnovije trendove u dizajnu

Dimenzije:

Širina: 256/273 cm
Dubina: 92 cm
Dubina damskog ležaja: 165 cm
Širina damskog ležaja: 93 cm
Visina: 69/86 cm
Visina sjedala: 44 cm
Dubina sjedala: 54 cm
Širina rukonaslona: 11 cm
Dubina rukonaslona: 92 cm
Visina rukonaslona: 65/69 cm

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim tkaninama i nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na info@harveynorman.hr ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.

Napomena: Odstupanje boje na fotografijama može biti minimalno (do 5%) i smatra se dozvoljenim, te ne postoji osnova za reklamaciju.

Deklaracija:

Materijal izrade Osnovna konstrukcija: masivno drvo bukve 25mm/32mm, jela/smreka 24mm, ploča iverica 16mm i 18mm, tvrda ploča vlaknatica 3,2mm, tvrdi karton. Ojastučenje: sjedeći dio - tapetarske gurtne/val opruge, naslon tapetarske gurtne, PU pjena gustoće 28/40gr sjedište, 21gr naslon, koflin, zaštitna presvlaka, dekorativna tkanina 100% PES. Nogice: drvene. Okov: metalni spojni elementi, mehanizam za razvlačenje. Površinska obrada: lak za drvo, kromiranje.Proizvod je proizveden u skladu s Europskim sigurnosnim normama.

Održavanje povremeno usisati

Saznaj više
Više informacija
Materijal Tkanina
Širina 256 cm
Dužina damskog ležaja 165 cm
Dubina 92 cm
Visina 86 cm
Pomoćni ležaj Ne
Madrac Ne
Spremnik za posteljinu Ne

Savjet za odabir kuta garniture: 

Kada izaberete željeni model garniture, odaberite kut koji vam je potreban. Odabirom kuta na našoj stranici promijenit će se slika garniture te prema njoj provjerite poziciju garniture. Kako garnitura stoji na slici, tako bi trebala stajati i u vašem prostoru. Najjednostavnije, zamislite da gledate prema svojoj željenoj garnituri. Ukoliko je kut s desne strane, potreban vam je desni i obrnuto. Za više informacija javite se na naš mail info@harveynorman.hr

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje