Madrac 5 STAR COLLECTION COMPACT SEVEN

SKU
Madrac 5 STAR COLLECTION COMPACT SEVEN
Posebna cijena 1.490,00 kn
-41%
-1059kn
Madrac 5 STAR COLLECTION COMPACT SEVEN je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac 5 STAR COLLECTION COMPACT SEVEN

Svi madraci iz kolekcije 5 Star Collection imaju suvremeni dizajn, prvoklasnu kvalitetu i dug životni vijek. Madrac COMPACT SEVEN pruža optimalnu ergonomsku podršku i izvanredno prilagođavanje tijelu. Osim toga, madrac COMPACT SEVEN pruža idealnu temperaturu za spavanje tokom cijele godine.

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su najveće prednosti madraca COMPACT SEVEN?

 • Madrac ima 7-zonsku džepićastu jezgru koja svakom dijelu tijela pruža optimalnu podršku bez obzira na položaj spavanja.

 • Ovjes s obje strane okružen je slojem trajne PU pjene, što osigurava učinkovito prilagođavanje obliku i kretanju vašeg tijela.

 • Na stranama madraca je 3D prozračna tkanina koja nudi izvrsnu prozračnost madraca i izvrsnu temperaturu spavanja tijekom cijele godine.

 • Poklopac je odvojiv i može se prati na 40 ° C, što osigurava svježe i čisto spavanje tijekom cijelog dana.

Madrac COMPACT SEVEN je pravi izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku za cijelo tijelo.

 • ... Želite spavati na madracu koji vam savršeno odgovara.

 • ... Želite spavati u dobro prozračenom i čistom okruženju.

Zašto je COMPACT SEVEN tako poseban?

7-zonski džepni ovjes Džepni madrac COMPACT SEVEN:

Premium 7 Zone nudi optimalnu podršku vašoj kralježnici i tijelu, pružajući bolji odmor i sveukupno dobrobit.

Ugodna klima i ventilacija u svim godišnjim dobima:

Osim vrhunske podrške i udobnosti, madrac ima i izvrstan sustav ventilacije. 3D zračna tkanina na bočnim stranama madraca osigurava da madrac ostaje dobro prozračen tijekom cijele godine. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje u svim godišnjim dobima, a najvažnija posljedica je dugotrajno blagostanje.

Zdravo i čisto okruženje za spavanje:

Dvoslojna navlaka madraca može se u potpunosti ukloniti i oprati na 40 ° C. To će vam omogućiti da spavate u čistom i svježem okruženju za spavanje tijekom cijele godine.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/ 

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 26 cm
Proizvođač 5 Star Collection
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje