Madrac 5 STAR COLLECTION DUAL SUPPORT

SKU
Madrac 5 STAR COLLECTION DUAL SUPPORT
259,00 €
Madrac 5 STAR COLLECTION DUAL SUPPORT je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac 5 STAR COLLECTION DUAL SUPPORT

Svi madraci iz kolekcije 5 Star Collection imaju suvremeni dizajn, prvoklasnu kvalitetu i dug životni vijek. DUAL SUPPORT madrac pruža optimalnu ergonomsku podršku i izvanredno podešavanje tijela. Doživite kraljevsku udobnost i uronite u savršen san iz noći u noć!

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su najveće prednosti madraca DUAL SUPPORT?

 • Madrac ima 5-zonski džepni ovjes koji pruža optimalnu podršku svakom dijelu vašeg tijela - bez obzira na položaj spavanja.

 • Suspenzija s obje strane zatvorena je slojem trajne PU pjene i kokosovih vlakana, što osigurava učinkovito prilagođavanje obliku i kretanju vašeg tijela.

 • Dvoslojni antibakterijski poklopac madraca odvojiv se i prati na 40 ° C, osiguravajući svježe i čisto okruženje za spavanje tijekom cijelog dana. Madrac je stoga također prikladan za osobe s alergijom i astmatičarima te osobe s respiratornim problemima.

DUAL SUPPORT madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku za cijelo tijelo.

 • ... Želite spavati  na madracu koji vam savršeno odgovara.

 • ... Želite spavati u dobro prozračenom i čistom okruženju.

Zašto je madrac DUAL SUPPORT toliko poseban?

5-zonski džepni ovjes:

Svaki gornji opružni ovjes s 5 opsega džepa pojedinačno reagira na tjelesne pritiske, pružajući kralježnici i tijelu optimalnu podršku. To omogućava kvalitetniji odmor i pomaže poboljšati vašu opću dobrobit.

Izvrsna prilagodba:

Vrhunska PU pjena koja okružuje jezgru madraca, zajedno sa slojem kokosovih vlakana prilagođava se vašoj tjelesnoj težini kao i vašim pokretima i položaju spavanja.

Zdravo i čisto okruženje za spavanje:

Dvoslojni poklopac madraca može se u potpunosti ukloniti i oprati na 40 ° C. To će vam omogućiti da spavate u čistom i svježem okruženju za spavanje tijekom cijele godine.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 19 cm
Proizvođač 5 Star Collection
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Mekan

Srodni artikli

Madrac MEMO RELAX
Madrac MEMO RELAX
390,47 €
Madrac HILDING ANDERS BENTE PLUS
Madrac HILDING ANDERS BENTE PLUS
Posebna cijena 299,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 369,00 €
-18%
-70€
Madrac HILDING ANDERS BRISTOL PLUS
Madrac HILDING ANDERS BRISTOL PLUS
Posebna cijena 549,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 669,00 €
-17%
-120€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje