Madrac ALOE VERA PRESTIGE

SKU
Madrac ALOE VERA PRESTIGE
Posebna cijena 1.990,00 kn
-61%
-3176kn
Madrac ALOE VERA PRESTIGE je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac ALOE VERA:

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Što čini Madrac ALOE VERA PRESTIGE posebnim?

 • Ako tražite vrhunsku udobnost spavanja i kvalitetu, preporučamo Vam Madrac ALOE VERA PRESTIGE.

 • 5-zonska džepićasta jezgra koja nudi optimalnu podršku vašem tijelu.

 • Madrac se sastoji od džepnog ovjesa koji pruža zdravo okruženje za spavanje, povećanu udobnost i optimalnu ventilaciju madraca i HR pjene koja omogućuje nesmetan protok zraka i omogućuje ugodniji san.

 • Zbog same strukture jezgre, madrac je otporan na deformacije, a njegova elastičnost pruža Vam potrebnu potporu i udobnost, koja je dodatno postignuta ergonomskim zonama.

 • Jezgra madraca izrađena je od kombinacije džepićaste jezgre i 35kg/m3 HR pjene koja je profilirana kako bi osigurala što veću udobnost sna.

 • Presvlaka je skidiva i periva na 40°C, a predviđeni vijek trajanja madraca je 7-10 godina.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Deklaracija: Materijal izrade: Jezgra madraca izrađena je od profilirane pjene. Jezgra madraca obučena je u šivenu navlaku. Navlaka je izrađena od visokokvalitetne i udobne tkanine. Madrac se preporuča koristiti na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica do 4,5 cm. Održavanje madraca vrši se usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 27 cm
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac HILKER CARE PLUS
Madrac HILKER CARE PLUS
Posebna cijena 3.990,00 kn
-36%
-2275kn
Madrac HILKER PRESTIGE
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 13.990,01 kn
-39%
-9039kn
Madrac DIAMANTE NEW
Madrac DIAMANTE NEW
4.789,00 kn
Madrac SERTA ELKINS
Madrac SERTA ELKINS
Posebna cijena 989,99 kn
-51%
-1072kn
Madrac HILKER LUXURY
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 21.989,99 kn
-20%
-5730kn
Madrac SEALY HYBRID STYLE
Madrac SEALY HYBRID STYLE
Posebna cijena 4.990,00 kn
-62%
-8199kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje