Madrac ARTEMIDA MEDITERAN

SKU
143-Madrac ARTEMIDA MEDITERAN
519,00 €
Madrac ARTEMIDA MEDITERAN je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

MADRAC ARTEMIDA 

Odmorite se na madracu Artemida iz morem inspirirane kolekcije "Mediteran"

Artemida ima 5-zonsku džepićastu jezgru što znači da ima pet zona sa pojedinačnim džepićastim oprugama koje su raspoređene duž madraca kako bi pružile dodatnu potporu tijelu i smanjile pritisak na kritičnim mjestima. Na zadnjem sloju madraca dolazi obloga od 2 cm prirodnog lateksa koja će vas razmaziti. Gornja tkanina je prozračna i dobro upija vlagu, ne gužva se i ne zadržava mirise, prošivena s 400 g/m2 antialergijskog punjenja, za dodatnu zaštitu protiv razvoja mikroorganizama na površini kože.

Prednosti 5-zonskih džepičastih jezgri:

 1. Prilagođena potpora - 5 opružnih zona pružaju različite razine čvrstoće i potpore različitim dijelovima tijela, omogućujući bolju raspodjelu tjelesne težine.
 2. Smanjenje prijenosa pokreta - pojedinačne džepičaste opruge mogu se prilagoditi pokretima tijela, što može smanjiti prijenos pokreta s jednog dijela madraca na drugi, što može pružiti mirniji san za parove.
 3. Prilagodljivost tijelu - 5-zonske džepičaste jezgre mogu se prilagoditi različitim dijelovima tijela, što može pružiti bolju potporu i udobnost tijekom spavanja.
 4. Izdržljivost - 5-zonske opruge izrađene su od kvalitetnih opruga te su stoga vrlo izdržljive i otporne na dugotrajnu upotrebu.

Prednosti prirodnog lateksa:

Lateks je prirodni materijal koji se dobiva od stabla kaučukovca. Lateks madraci su poznati po tome što su vrlo udobni i fleksibilni za tijelo, a ovo su njegova svojstva:

 1. Elastičnost: Lateks je vrlo elastičan materijal koji se može rastegnuti i vratiti u prvobitni oblik. Zbog toga se lateks savršeno prilagođava tijelu i pruža učinkovitu potporu.
 2. Trajnost: Lateks je vrlo izdržljiv materijal koji se ne deformira ili ne troši tako brzo kao neki drugi materijali. Madraci od lateksa stoga mogu biti vrlo izdržljivi i dugo trajati.
 3. Prozračnost: Lateks je vrlo prozračan materijal koji omogućuje dobru cirkulaciju zraka. To znači da se toplina i vlaga koje se mogu nakupiti tijekom spavanja lakše uklanjaju iz tijela.
 4. Antialergijska svojstva: Lateks je prirodni materijal koji ne sadrži štetne kemikalije. Stoga je manje vjerojatno da će izazvati alergijske reakcije nego neki drugi materijali.
 5. Otpornost na grinje: Zbog svoje gustoće i elastičnosti, lateks je otporan na grinje i druge alergene koji se mogu nakupiti u madracima.
 6. Visoka gustoća: Lateks ima visoku gustoću, što mu omogućuje da se učinkovito prilagodi tijelu i pruži optimalnu potporu.

Sastav madraca Artemida

 • 5 zonska džepičasta jezgra,
 • 2 cm sloja "Fast memory" pjene
 • 4 cm HR pjene: DN 35 kg/m3
 • sloj lateksa od 2 cm
 • gornja tkanina prošivena antialergijskim punjenjem od 400 g/m2
 • visina 35 cm

 

Više informacija
Visina
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac MOON SHADOW
Madrac MOON SHADOW
Posebna cijena 399,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 469,00 €
-14%
-70€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje