Madrac BONEL PLUS

SKU
Madrac BONEL PLUS
119,00 €
Madrac BONEL PLUS je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac BONEL PLUS:

BONEL PLUS madrac odlikuje se modernim dizajnom, prvoklasnom kvalitetom i dugim vijekom trajanja. Madrac u svojoj klasi sigurno nudi najviše što možete dobiti za tu cijenu.

Njegova optimalna ergonomska podrška i iznimna prilagodba osiguravaju da se iz dana u dan budite odmorni i spremni za nove izazove.

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su najveće prednosti madraca BONEL PLUS?

 • Jezgra madraca sadrži klasični bonell ovjes (debljine 2,2 mm) koji pruža izdržljivost, prvoklasnu udobnost i optimalnu podršku cijelom tijelu.

 • Jezgra madraca sa bočnih strana je zatvorena strukturom kutije koja nudi veću iskoristivost površine za spavanje i osigurava dug život madraca.

 • Madrac je sa svih strana u potpunosti prekriven.

 • Izvana je prevlaka prilagođena koži, ugodna je na dodir i omogućuje dobru prozračnost.

 • Visina madraca mjeri 18 cm.

BONEL PLUS madrac je pravi izbor za vas ako:

 • ...Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku za cijelo tijelo.

 • ...Želite spavati na madracu koji vam savršeno odgovara.

 • ...Želite madrace kompaktne strukture koja omogućuje dug život.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

 

Deklaracija: Materijal izrade: bonell žičana jezgra, debljine žice: 2,2 mm obložena PU pjenom visine 2 cm, te tvrdo prešanim filcem. Okomice od Pu pjene debljine 4 cm. Navlaka madraca izrađena je od visokokvalitetne udobne tkanine. Madrac se može koristiti na svim vrstama podnica bez mehanizma podizanja te na tvrdim pločama koje imaju ozračnike. Održavanje usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 18 cm
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac LOTOS
Madrac LOTOS
109,00 €
Madrac RELAX
Madrac RELAX
169,00 €
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje