Madrac SERTA BOWERY

SKU
Madrac SERTA BOWERY
259,00 €
Madrac SERTA BOWERY je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac BOWERY    

Na Sertinom dvostranom madracu Bowery,madracu broj 1 na svijetu, uživat ćete u svakom godišnjem dobu. Pamuk s jedne strane i vuna s druge konstantno će održavat vaše tijelo na odgovarajućoj temperaturi, čineći da se osjećate plišano i ugodno tijekom zime, a prozračno i lebdeće tijekom ljeta. Povrh toga, patentirani Open Coil sustav je tu da podrži bilo koji tip tijela.

Značajke madraca

 • visina madraca 25 cm
 • 3 različite zone potpore
 • open coil opruge
 • pjenom oboložene bočne strane madraca
 • prirodni materijali pamuk i vuna
 • anitbakterijski
 • prozračan
 • dvostrani

OPEN COIL sustav opruga

Patentirani Open Coil sustav opruga apsorbira težinu tijela i jednako ju raspoređuje kako bi rasteretio pristiak što ga čini idealnim za bilo koji tip tijela. Otporan je, izdržljiv i produljuje životni vijek madraca.

 

PAMUK I VUNA

Pamuk i vuna su 100% prirodni, zeleni, čisti i hipoalergijski materijali sa svojstvima regulacije temperature. Pamučna vlakna su izdržljiva i vrlo prozračna što omogućuje unutarnje cirkuliranje zraka. Zahvaljujući svojim izvanrednim kvalitetama, pamuk nudi higijensko i posebno ugodno okruženje za spavanje s osjećajem "spavanja na oblacima". Vuna je vrlo otporan i svestran materijal koji je nevjerojatno prozračan što mu omogućuje da odvodi i vlagu i porast temperature, ali također zadržava topli zrak i oslobađa toplinu u hladnijim uvjetima. Njegova glatka tekstura "mazi" tijelo i omogućuje dubok san.

3 ZONE PODRŠKE

Madrac s 3 različite zone potpore meko će obgrliti vratni dio kralježnice a čvrstu potporu pružiti će bokovima i donjem dijelu leđa pružajući zdraviji i udobniji san . U kombinaciji sa 585 Open Coils opruga sadrži ugodan sloj pjene za oblikovanje tijela.

 

RUB OD PJENE

Rubovi madraca obloženi su čvrstim blokovima pjene koji se nalaze uz opruge, tik do unutarnjeg ruba kreveta . Ovaj sustav osigurava sam rub madraca, proširuje prostor za spavanje pa možete bezbrižno spavati blizu ruba bez osjećaja da ćete se otkotrljati.

 

 

     

                          

 

Održavanje i njega madraca

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 27 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje