Madrac CLOUD SUPREME 21

11.380,00 kn
Dostupno
SKU
Madrac CLOUD SUPREME 21
Više informacija
Visina 21 cm
Proizvođač Tempur
Antibakterijska navlaka Da
Madrac CLOUD SUPREME 21 je dostupan za kupit u koracima od 1

Madrac CLOUD SUPREME 21 Tempur:

Madrac CLOUD SUPREME 21 proizvod je svjetski poznatog proizvođača luksuznih madraca Tempur koji već godinama pruža optimalan san mnogim ljudima širom svijeta. Marka Tempur započela je svoju priču ubrzo nakon što je NASA razvila materijal koji apsorbira pritisak kojem su astronauti izloženi pri polijetanju. Ovaj jedinstveni materijal - tempur usavršen je u istoimenoj kompaniji s naprednom tehnologijom prilagođenom krevetima i stvorena je autentična memorijska pjena Tempur. Potonji je dostupan u madracu CLOUD SUPREME 21 u izvedbi Extra Soft, što znači da brže reagira na tjelesnu temperaturu i težinu i prilagođava ih po cijeloj površini kreveta. Doživite luksuz mekoće i osjećaj trenutnog opuštanja uz madrac CLOUD SUPREME 21 koji vam jamči lak san kao na oblaku!

Koje su najveće prednosti madraca CLOUD SUPREME 21?

 • Jezgra kreveta sadrži 5 cm visoku potpornu bazu TEMPUR koja osigurava optimalno prilagođavanje položaju, obliku i težini vašeg tijela tijekom spavanja.
 • Središnji dio kreveta okružen je 5 cm visokim slojem izuzetno meke memorijske pjene Tempur Extra Soft, koja brže reagira na tjelesnu temperaturu i težinu.
 • Ispod jezgre nalazi se sloj čvrste baze kreveta visok 11 cm, koji pruža potpunu potporu gornja dva sloja i pruža stabilnost.
 • Krevet spada u kategoriju mekih kreveta koji za vrijeme spavanja donosi izuzetan osjećaj mekoće i udobnosti, ali imaju i sva svojstva dobre potpore i oslobađanja od pritiska.
 • Prekrivač kreveta je uklonjiv i prati se, što osigurava uvijek svježe i čisto spavanje u svim danima u godini.
 • Visina madraca je 21 cm.
 • Na madrac ima 10 godina jamstva.

Madrac CLOUD SUPREME 21 je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku svakom dijelu tijela pojedinačno i smanjuje pritisak na stresne dijelove tijela.
 • ... Želite spavati na madracu koji se izuzetno brzo prilagođava temperaturi, težini i položaju vašeg tijela.
 • ... Želite spavati u zdravom i čistom okruženju u sva godišnja doba.
 • ... Treba vam krevet na kojem ćete se probuditi pospani i raspoloženi.

Zašto je madrac CLOUD SUPREME 21 toliko poseban?

Luksuz mekoće i osjećaja trenutnog opuštanja - Tempur Extra Soft pjena

Izvrsno dizajniran i tehnološki napredan krevet ima vrlo meku memorijsku pjenu Tempur Extra Soft. To brže reagira na tjelesnu temperaturu i težinu i nudi dobru podršku. Također ublažava pritisak na opterećene dijelove tijela i pruža povećan osjećaj ugode, što dovodi do potpuno bezbrižnog i zdravog sna.

Čista svježina i dobra ventilacija

Poklopac madraca CLOUD SUPREME 21 potpuno se skida i može se prati. Sastav madraca omogućuje dobru ventilaciju, što osigurava zdravo okruženje za spavanje u sve dane u godini.

10 godina jamstva

Kupnjom madraca, dobivate 10-godišnje jamstvo da će madrac zadržati najmanje 95% svoje originalne visine i oblika usprkos svakodnevnoj uporabi. Jamčimo vam izuzetan dnevni doživljaj spavanja bez promjena!

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje