Madrac DIAMANTE NEW

SKU
Madrac DIAMANTE NEW
599,00 €
Madrac DIAMANTE NEW je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac DIAMANTE NEW:

Madraci SilverLine dizajnirani su i izrađeni isključivo za trgovine Harvey Norman, pa ih nećete naći drugdje. DIAMANTE madrac ima vrhunski džepni ovjes i visokokvalitetne mikromasažne stožce koji pružaju mekan osjećaj dok pružaju potpunu udobnost  tijekom spavanja.

Koje su najveće prednosti madraca DIAMANTE NEW?

 • Madrac ima jezgru sa 7-zonskim džepnim ovjesom koji se sastoji od 800 opruga, pružajući tijelu optimalnu podršku tijekom cijele noći.
 • Madrac odlikuju kvalitetna struktura koja nudi veću iskorištenost površine, te mikromasažne stožci koji pružaju ugodan osjećaj masaže i prozračnosti.
 • Vrhunski madrac s memorijskom pjenom savršeno se prilagođava vašem obliku tijela, težini i položaju dok spavate.
 • Prekrivač madraca izrađen je od visokokvalitetnog materijala, što jamči savršenu temperaturu za spavanje u svim godišnjim dobima.
 • Madrac se može pohvaliti kraljevskom visinom od 36 cm.

DIAMANTE NEW madrac je pravi izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu koji nudi optimalnu podršku tijelu.

 • ... Želite spavati na madracu koji se idealno prilagođava vašem položaju za spavanje.

 • ... Želite spavati na dobro prozračenom madracu.

 • ... Želite spavati na visokom madracu, što olakšava ustajanje iz kreveta.

Zbog čega je DIAMANTE tako poseban? 

Nenadmašna nebeska udobnost:

Gornji 7 zonski ovjes sa džepićastom jezgrom sastoji se od 800 opruga koje su ravnomjerno raspoređene u cijeloj dimenziji ležaja. To pruža dobru podršku za kralježnicu i druge dijelove tijela. Visokokvalitetni mikromasažni češeri pružaju mekan osjećaj i pružaju potpunu udobnost dok spavaju.

Memorijska pjena za zdraviji san:

Memorijska pjena savršeno se prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela tijekom spavanja. To smanjuje pritisak na vaše tijelo i potiče bolji protok krvi ili zdraviji san. Memorijska pjena također je odličan izbor za bračni krevet jer smanjuje prijenos vibracija vašem partneru tijekom noćnih okretaja.

Maksimalno iskorišteni prostor za spavanje:

Jezgra kreveta okružena je snažnom i čvrstom strukturom okvira od ruba do ruba, što stvara maksimalni prostor za spavanje i pruža dobru udobnost tijekom noćnog odmora.  

Royal Heights - lakše ustajanje iz kreveta:

Madrac spada u kategoriju visokih madraca jer visine mjeri 36 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i olakšavanje pri bolovima u kralježnici.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Deklaracija: Materijal izrade Jezgra madraca: džepićasta jezgra ojačana sa tvrdo prešanim filcem. Punjenje izrađeno od kombinacije džepićaste jezgre I profilirane visokokvalitetne pjene. Navalaka madraca izrađena od kvalitetne I udobne tkanine. Madrac se može koristiti na svim vrstama podnica bez mehanizma podizanja te na tvrdim pločama koje imaju ozračnike. Održavanje Usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 36 cm
Proizvođač Silver Line
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje