Madrac DUAL SUPPORT

SKU
Madrac DUAL SUPPORT
2.059,00 kn
Madrac DUAL SUPPORT je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac DUAL SUPPORT Kolekcije 5 zvjezdica

Svi madraci iz kolekcije 5 zvjezdica imaju suvremeni dizajn, prvoklasnu kvalitetu i dug životni vijek. DUAL SUPPORT madrac pruža optimalnu ergonomsku podršku i izvanredno podešavanje tijela. Doživite kraljevsku udobnost i uronite u savršen san iz noći u noć!

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su najveće prednosti madraca DUAL SUPPORT?

 • Madrac ima 5-zonski džepni ovjes koji pruža optimalnu podršku svakom dijelu vašeg tijela - bez obzira na položaj spavanja.

 • Suspenzija s obje strane zatvorena je slojem trajne PU pjene i kokosovih vlakana, što osigurava učinkovito prilagođavanje obliku i kretanju vašeg tijela.

 • Dvoslojni antibakterijski poklopac madraca odvojiv se i prati na 40 ° C, osiguravajući svježe i čisto okruženje za spavanje tijekom cijelog dana. Madrac je stoga također prikladan za osobe s alergijom i astmatičarima te osobe s respiratornim problemima.

DUAL SUPPORT madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku za cijelo tijelo.

 • ... Želite spavati  na madracu koji vam savršeno odgovara.

 • ... Želite spavati u dobro prozračenom i čistom okruženju.

Zašto je madrac DUAL SUPPORT toliko poseban?

5-zonski džepni ovjes:

Svaki gornji opružni ovjes s 5 opsega džepa pojedinačno reagira na tjelesne pritiske, pružajući kralježnici i tijelu optimalnu podršku. To omogućava kvalitetniji odmor i pomaže poboljšati vašu opću dobrobit.

Izvrsna prilagodba:

Vrhunska PU pjena koja okružuje jezgru madraca, zajedno sa slojem kokosovih vlakana prilagođava se vašoj tjelesnoj težini kao i vašim pokretima i položaju spavanja.

Zdravo i čisto okruženje za spavanje:

Dvoslojni poklopac madraca može se u potpunosti ukloniti i oprati na 40 ° C. To će vam omogućiti da spavate u čistom i svježem okruženju za spavanje tijekom cijele godine.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 19 cm
Proizvođač 5 Star Collection
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Mekan

Srodni artikli

Madrac BENTE PLUS
Madrac BENTE PLUS
2.929,00 kn
Madrac BRISTOL PLUS
Madrac BRISTOL PLUS
Posebna cijena 2.390,00 kn Redovna cijena 3.559,00 kn
-32%
-1169kn
Madrac PURE SILK
Madrac PURE SILK
3.539,00 kn
Madrac COMPACT SEVEN
Madrac COMPACT SEVEN
2.579,00 kn
Madrac ISABELLE
Madrac ISABELLE
2.239,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje