Madrac FANTASY MEDITERAN

SKU
Madrac FANTASY MEDITERAN
339,00 €
Madrac FANTASY MEDITERAN je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

MADRAC FANTSY

Odmorite se na madracu FANTASY iz morem inspirirane kolekcije "Mediteran"

FANTASY ima 5-zonsku džepićastu jezgru što znači da ima pet zona sa pojedinačnim džepićastim oprugama koje su raspoređene duž madraca kako bi pružile dodatnu potporu tijelu i smanjile pritisak na kritičnim mjestima. Za udobnost, gornji sloj je izrađen od 4 cm "fast memory" pjene. Madrac krasi Silver Care presvlaka koja je tretirana ionima srebra kako bi se spriječilo razmnožavanje bakterija i razvoj neugodnih mirisa. Presvlaka je prozračna i dobro upija vlagu, ne gužva se i ne zadržava mirise, prošivena s 250 g/m2 antialergijskog punjenja, za dodatnu zaštitu protiv razvoja mikroorganizama.

Prednosti 5-zonskih džepičastih jezgri:

  1. Prilagođena potpora - 5 opružnih zona pružaju različite razine čvrstoće i potpore različitim dijelovima tijela, omogućujući bolju raspodjelu tjelesne težine.
  2. Smanjenje prijenosa pokreta - pojedinačne džepičaste opruge mogu se prilagoditi pokretima tijela, što može smanjiti prijenos pokreta s jednog dijela madraca na drugi, što može pružiti mirniji san za parove.
  3. Prilagodljivost tijelu - 5-zonske džepičaste jezgre mogu se prilagoditi različitim dijelovima tijela, što može pružiti bolju potporu i udobnost tijekom spavanja.
  4. Izdržljivost - 5-zonske opruge izrađene su od kvalitetnih opruga te su stoga vrlo izdržljive i otporne na dugotrajnu upotrebu.

Sastav pjene

Jezgra madraca umetnuta je u čvrsti okvir od durafoam pjene koja daje bočnu stabilnost madraca. Gornji sloj je izrađen od 4 cm "fast memory" komforne pjene, koja uz kontakt s tijelom ima zadatak što brže se prilagoditi oblicima našeg tijela, što može pomoći u smanjenju pritiska na točke poput ramena, bokova i koljena.Ispod ove pjene nalazi se sloj od 4 cm tvrđe "durafoam" pjene, koja daje dobru strukturnu potporu i osigurava tvrđu udobnost madraca pri ležanju. Čvrst, ali udoban madrac.

Sastav madraca

  • 5 zonska džepičasta jezgra,
  • 4 cm duraform pjene
  • 4 cm fast memory pjene
  • Silver Care antialergijska presvlaka
  • Visina madraca 28 cm

 

Više informacija
Visina
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac SERTA ROYALTY
Madrac SERTA ROYALTY
1.011,22 €
Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
Posebna cijena 151,17 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 179,00 €
-15%
-27€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje