Madrac GOLDLINE GOLD PRESTIGE

SKU
Madrac GOLDLINE GOLD PRESTIGE

Madrac GOLDLINE GOLD PRESTIGE

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Upoznajte prednosti madraca koji je teško ostaviti ujutro!

Dizajnirala je i proizvela slovenska tvrtka LAGEA, koja je već dugi niz godina poznata kao proizvođač vrhunskih kreveta za zdravo i ugodno spavanje. GOLD PRESTIGE je madrac koji nudi kvalitetan odmor i obećava opuštajući komfor iz noći u noć.

Koje su najveće prednosti madraca GOLD PRESTIGE?

 • U madracu se nalazi džepni ovjes s 5 zona koji nudi vašem tijelu optimalan fitnes dan i izlazak. Jezgra madraca zatvorena je u okviru kutije od HR pjene, što pruža izuzetnu stabilnost i čvrstoću.

 • Madrac, s jedne strane, karakterizira sloj profilirane memorijske pjene, koja tijelu pruža potpunu potporu i smanjuje pritisak na mjestima gdje se tijelo pritisne na bazu. S druge strane madraca nalazi se sloj profilirane memorijske pjene koja je dodatno obogaćena rashladnim gelom za ugodnu temperaturu spavanja.

 • Madrac ima potpuno odvojivu navlaku koja se može prati na 40 ° C, što osigurava čistu i zdravu klimu za spavanje.

 • Navlaka madraca ima ušiveno antialergijsko punilo za sprečavanje grinja i bakterija, pa je spavanje na madracu GOLD PRESTIGE pogodno i za osobe s alergijom i astmatičarima.

 • U madracu se nalaze 4 bočne ručke koje olakšavaju okretanje i preklapanje madraca.

 • Visina madraca je 28 cm.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Deklaracija: Materijal izrade Jezgra madraca: džepićasta jezgra ojačana sa tvrdo prešanim filcem. Punjenje izrađeno od kombinacije džepićaste jezgre I profilirane visokokvalitetne pjene. Navalaka madraca izrađena od kvalitetne I udobne tkanine. Madrac se može koristiti na svim vrstama podnica bez mehanizma podizanja te na tvrdim pločama koje imaju ozračnike. Održavanje Usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 28 cm
Proizvođač Gold Line
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac PLATINUM
Madrac PLATINUM
3.199,00 kn
Madrac GOLDLINE LOTUS DUAL
Madrac GOLDLINE LOTUS DUAL
Posebna cijena 2.791,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.489,00 kn
-20%
-698kn
Madrac REGENT
Madrac REGENT
2.969,00 kn
Madrac DIAMANTE NEW
Madrac DIAMANTE NEW
4.789,00 kn
Madrac MOON SHADOW
Madrac MOON SHADOW
Posebna cijena 2.990,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.779,00 kn
-20%
-789kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje