Madrac HILDING ANDERS ISABELLE

SKU
Madrac HILDING ANDERS ISABELLE
2.369,00 kn
Madrac HILDING ANDERS ISABELLE je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac HILDING ANDERS ISABELLE

Udobni Madrac ISABELLE renomiranog proizvođača HILDING ANDERS obećava vam san o kojem ste oduvijek sanjali. Ergonomsko oblikovana jezgra madraca sa 7 zona udobnosti osigurava vam da ste potpuno oslobođeni pritiska tijekom odmora i nudi osjećaj ugode kao ni jedan madrac do sada. Madrac ISABELLE definitivno je pravo rješenje ako želite spavati u zdravom okruženju za spavanje. Osim toga pruža Vam neprocjenjiv osjećaj kraljevske udobnosti.

Koje su najveće prednosti vrhunskog Madraca ISABELLE?

 • Jezgra madraca sadrži 7 zonski ovjes s mikro džepovima koji pruža vrhunsku izdržljivost, prvoklasnu udobnost i optimalnu podršku cijelom tijelu.

 • Madrac je obogaćen izuzetnom PU pjenom i propex mrežom koji omogućuju optimalno prilagođavanje različitim položajima spavanja.

 • Na madracu se nalazi odvojiva navlaka koja se može prati na 40 ° C, što jamči čistu i zdravu klimu za spavanje tijekom cijele godine.

 • Visina madraca je 25 cm.

Madrac ISABELLE je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu koji pruža optimalnu ergonomsku potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom okruženju za spavanje.

 • ... Trebate kvalitetan madrac da biste se naspavali.

 • ... Želite madrac s odvojivom navlakom koja se može prati.

Zbog čega je HILDING ANDERS ISABELLE tako poseban?

Optimalna podrška u svim položajima spavanja

Madrac ima 7 zona udobnosti koje vašem tijelu pružaju optimalnu potporu za spavanje gdje vam je najpotrebnija tijekom spavanja. Tome ujedno pomaže i zaštitni sloj od pjene PU koji osigurava da se krevet savršeno prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela tijekom spavanja.

Jednostavno održavanje

Poklopac madraca ima patentni zatvarač s 4 strane i zato se lako odvaja. Prekrivač se može prati na 40 Celzijevih stupnjeva kako bi se osiguralo čisto okruženje za spavanje u svakom trenutku.

Royal Heights - lakše ustajanje iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca jer u visinu mjeri 25 cm! Njegova kraljevska visina olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava pritisak na kralježnicu.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 25 cm
Proizvođač Hilding Anders
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Mekan
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje