Madrac HILKER ELEGANT

SKU
Madrac HILKER ELEGANT

Madrac HILKER ELEGANT:

Madrac ELEGANT proizvodi tvrtka HILKER koja se može pohvaliti više od stoljetnom tradicijom u proizvodnji namještaja za spavaće sobe. Svi proizvodi tvrtke Hilker imaju moderan dizajn, organsku proizvodnju i prvoklasnu kvalitetu. ELEGANT madrac nudi ugodan osjećaj mekoće, dok istovremeno osigurava da se svako jutro probudite odmorni.

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca HILKER ELEGANT?

 • Jezgra madraca sadrži napredni ovjes od džepićaste jezgre.
 • Takav sustav ovjesa omogućuje veću izdržljivost i veću fleksibilnost madraca. Također, ovaj ovjes, zbog ravnomjerne raspodjele opruge, pruža veći osjećaj mekoće od klasičnih madraca.
 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, koja je poznata po tome što veže negativno zračenje na elektroničke uređaje iz okoliša i tijela.
 • Madrac nudi optimalnu ergonomsku potporu i savršeno prijanjanje tijelu. Kvalitetna navlaka od tkanine pruža dobru ventilaciju kreveta i savršeno regulira tjelesnu temperaturu.
 • Kvalitetni materijali osiguravaju zdravo okruženje za spavanje protiv bakterija i protiv alergija, zaštićeno od bakterija, grinja i plijesni. Sam madrac regulira temperaturu, tako da će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.
 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava površinu za spavanje.
 • Madrac je kraljevske visine od 33 cm, što pruža veću udobnost, olakšava ustajanje iz kreveta i ublažava pritisak na kralježnicu i križ.

HILKER ELEGANT madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu koji nudi optimalnu podršku tijelu.

 • ... Želite spavati na madracu na kojem možete zaboraviti na opasne učinke zračenja iz elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ... Želite spavati na madracu koji se prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi.

 • ... Želite spavati na madracu koji je antialergenski.

 • ... Želite spavati na visokom krevetu, što olakšava ustajanje.

Zbog čega je madrac HILKER ELEGANT toliko poseban?

Paralelno dizajnirani sustav ovjesa pruža izvanrednu trajnost:

Džepićasta jezgra paralelnog oblika sastoji se od jednoliko raspoređenih ovjesa od titana, obloženih džepovima. To omogućuje veću izdržljivost madraca i povećanu mekoću. Također nudi optimalnu podršku za cijelo tijelo.   

Zaboravite na opasno zračenje iz elektroničkih uređaja:

Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, koja je u cijelom svijetu poznata po vezanju negativnog zračenja na elektroničke uređaje u sobi. Sada se možete pozdraviti s efektima koji zrače na vaše tijelo od zračenja pametnih telefona, računala i televizora. Spavanje na madracu ELEGANT uzrokovat će da vaše tijelo izgubi sav negativni naboj, a također se neutralizira tijekom luksuznog noćnog odmora.

Zdravo okruženje za spavanje i ventilacija u svim godišnjim dobima:

Uz vrhunsku potporu i udobnost, madrac nudi zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od bakterija, grinja i plijesni. Nadalje, madrac osigurava idealnu temperaturu u bilo koje doba godine. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje, čija je najvažnija posljedica dugoročno blagostanje.   

Royal Heights - lakše ustati iz kreveta:

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta jer visine mjeri 33 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i olakšavanje bolova u kralježnici.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

 

Saznaj više
Više informacija
Visina 33 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da

Srodni artikli

Madrac HILKER PRESTIGE
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 1.889,28 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.919,00 €
-35%
-1029€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje