MADRAC HILKER GLAMOUR

SKU
MADRAC HILKER GLAMOUR
Posebna cijena 8.990,00 kn
-33%
-4450kn
MADRAC HILKER GLAMOUR je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

MADRAC HILKER GLAMOUR:

Madrac GLAMOUR potpisuje HILKER, koji se može pohvaliti više od stoljetne tradicije u proizvodnji namještaja za spavaće sobe. Svi Hilker proizvodi odlikuju se modernim dizajnom, organskom proizvodnjom i prvoklasnom kvalitetom. Madrac GLAMOUR nudi ugodan osjećaj mekoće i istovremeno osigurava da se odsad svako jutro budite pospani.

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca HILKER GLAMOUR?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim džepnim ovjesom presvučenim titanom koji vašem tijelu pruža optimalnu potporu bez obzira u kojem položaju normalno spavate.

 • Izvori su okruženi visokokvalitetnom titanovom legurom za koju se zna da se veže na negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoline i tijela.

 • Madrac nudi 7 zona udobnosti i na taj način pruža idealnu potporu za svaki dio vašeg tijela zasebno. Vaša glava, vrat, ramena, struk, bokovi, noge i stopala sada će biti optimalno podržani.

 • Kvalitetni materijali osiguravaju zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i stvaranja plijesni.

 • Madrac sam regulira temperaturu, pa će spavanje na njemu biti ugodno u svako godišnje doba.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava površinu za spavanje.

 • Kraljevska visina kreveta iznosi čak 35 cm, što nudi veću udobnost, olakšava ustajanje iz kreveta i tako ublažava pritisak na kralježnicu i donji dio leđa.

Madrac HILKER GLAMOUR pravi je izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu od prvoklasnih materijala.

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu potporu za svaki dio tijela pojedinačno.

 • ... Želite spavati na madracu na kojem možete zaboraviti na opasne učinke zračenja elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati u uvijek svježem okruženju.

 • ... Želite spavati na madracu koji je također pogodan za alergičare.

 • ... Želite spavati na visokom krevetu koji olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER GLAMOUR tako poseban?

Savršena udobnost i više prostora za spavanje

Vrhunski madrac GLAMOR obogaćen je prestižnim džepnim ovjesom, koji osigurava savršeno prilagođavanje i potporu tijelu. Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava površinu za spavanje.

Udobnost bez presedana

Madrac se razlikuje od 7 zona udobnosti izrađenih od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva od pažljivo odabranih stabala gume za proizvodnju madraca Hilker. Svaka se zona posebno prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Izvori su okruženi visokokvalitetnom legurom titana, koja je u svijetu dobro poznata po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od učinaka koje na vaše tijelo ostavlja zračenje pametnih telefona, računala i televizora. Spavanjem na madracu INDULGENCE vaše će tijelo izgubiti sav negativni naboj, a istovremeno će se neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Zdravo okruženje za spavanje i ventilacija u svako godišnje doba

Uz vrhunsku potporu i udobnost, madrac nudi zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Uz to, madrac se brine za idealnu temperaturu u bilo koje godišnje doba. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje, čija je najvažnija posljedica dugoročno poboljšana dobrobit.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri 35 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 35 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da

Srodni artikli

Madrac HILKER LUXURY
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 21.989,99 kn
-20%
-5730kn
Madrac HILKER INDULGENCE
Madrac HILKER INDULGENCE
Posebna cijena 10.990,00 kn
-36%
-6300kn
Madrac HILKER ELEGANT
Madrac HILKER ELEGANT
Posebna cijena 4.489,99 kn
-51%
-4680kn
Madrac HILKER PRESTIGE
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 13.990,01 kn
-39%
-9039kn
Madrac HILKER CARE PLUS
Madrac HILKER CARE PLUS
Posebna cijena 3.990,00 kn
-36%
-2275kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje