Madrac HILKER GLAMOUR IV

SKU
143-Madrac HILKER GLAMOUR IV
7.579,00 kn
Madrac HILKER GLAMOUR IV je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima. Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac HILKER GLAMOUR IV:

Madrac GLAMOUR IV potpisuje HILKER, koji se može pohvaliti više od stoljetnom tradicijom u proizvodnji namještaja za spavaće sobe. Svi Hilker proizvodi s potpisom odlikuju se modernim dizajnom, ekološkom proizvodnjom i prvoklasnom kvalitetom. Madrac GLAMOUR IV nudi ugodan osjećaj mekoće i ujedno osigurava da ćete se od sada svakog jutra buditi pospani.

Koje su najveće prednosti vrhunskog HILKER GLAMOUR IV madraca?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim džepnim ovjesom presvučenim titanom koji pruža optimalnu potporu vašem tijelu bez obzira u kojem položaju inače spavate.

 • Opruge su okružene visokokvalitetnom legurom titana za koju je poznato da se veže na negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoline i tijela.

 • Madrac nudi 7 komfornih zona i tako pruža idealnu potporu za svaki dio vašeg tijela posebno. Vaša glava, vrat, ramena, struk, bokovi, noge i stopala sada će biti optimalno podržani.

 • Kvalitetni materijali osiguravaju zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni.

 • Madrac sam regulira temperaturu pa će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca te povećava prostor za spavanje.

 • Kraljevska visina madraca iznosi čak 35 cm, što nudi veću udobnost, olakšava ustajanje iz kreveta i time ublažava pritisak na kralježnicu i donji dio leđa.

Madrac HILKER GLAMOUR IV pravi je izbor za vas ako:

 • ...Želite spavati na vrhunskom madracu od prvoklasnih materijala.

 • ...Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu potporu za svaki dio tijela pojedinačno.

 • ...Želite spavati na madracu gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja elektroničkih uređaja.

 • ...Želite spavati u uvijek svježem okruženju.

 • ...Želite spavati na madracu koji je pogodan i za alergičare.

 • ...Želite spavati na visokom madracu koji vam olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER GLAMOUR IV tako poseban?

Savršena udobnost i više prostora za spavanje

Vrhunski madrac GLAMOUR IV obogaćen je prestižnim džepnim ovjesom koji osigurava savršeno prilagođavanje i potporu tijelu. Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca te povećava prostor za spavanje.

Neviđena udobnost

Madrac odlikuje 7 komfornih zona izrađenih od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva od pažljivo odabranih stabala kaučuka za proizvodnju Hilker madraca. Svaka zona je posebno prilagođena vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za vašu glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Opruge su okružene visokokvalitetnom legurom titana, koja je u svijetu poznata po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od utjecaja zračenja pametnih telefona, računala i televizora na svoje tijelo. Spavanjem na madracu GLAMOUR IV vaše tijelo će izgubiti sav svoj negativni naboj, a ujedno će se i neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Zdravo okruženje za spavanje i ventilacija u svim godišnjim dobima

Uz vrhunsku potporu i udobnost, madrac nudi zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Osim toga, madrac se brine za idealnu temperaturu u svako godišnje doba. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje, čija je najvažnija posljedica dugoročno poboljšanje dobrobiti.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer ima čak 35 cm visine! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

San je zdraviji ako je madracu omogućen neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati da zadrži svoju svježinu i kvalitetu dugi niz godina. Stoga preporučamo da koristite madrac s kvalitetnom podnicom.

Korištenjem odgovarajuće letvaste podloge brinemo o što boljoj ventilaciji madraca i time posljedično sprječavamo prodor plijesni, bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg madraca i odmora.

Više informacija
Visina 35 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Tvrdo

Srodni artikli

Madrac GOLDLINE OIL EMOTIONAL
Madrac GOLDLINE OIL EMOTIONAL
Posebna cijena 2.489,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.569,00 kn
-30%
-1079kn
Madrac MULTI SUPREME
Madrac MULTI SUPREME
1.799,00 kn
Madrac MOON SHADOW
Madrac MOON SHADOW
Posebna cijena 2.690,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.779,00 kn
-28%
-1089kn
Madrac MULTIPOCKET
Madrac MULTIPOCKET
1.919,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje