Madrac HILKER INDULGENCE

SKU
Madrac HILKER INDULGENCE
Posebna cijena 949,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.049,00 €
-53%
-1100€
Madrac HILKER INDULGENCE je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac HILKER INDULGENCE:

Hilker je prestižna marka vrhunskih madraca koja su poznata po izuzetnoj kvaliteti i pružanju neusporedivog odmora. Njihovi madraci dio su tradicije obiteljskog posla od više od stotinu godina, koja brine o kraljevskoj udobnosti i nebeskom snu mnogih ljudi širom svijeta.

Madrac INDULGENCE pruža savršenu podršku, izvrsno podešavanje i optimalnu temperaturu u svim godišnjim dobima. Vrijeme je da se konačno probudite naspavani!

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca HILKER INDULGENCE?

 • Jezgra madraca sadrži inovativan ovjes s džepićastom jezgrom od titana, gdje je svaka opruga montirana na oprugu. To pruža dvostruku fleksibilnost, dvostruko veću udobnost i savršeno prilagođavanje vašem tijelu.

 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, za koju se zna da se vezuje negativno zračenje iz elektroničkih uređaja iz okoliša.

 • Madrac nudi 7 zona udobnosti i na taj način pruža idealnu podršku za svaki dio vašeg tijela zasebno. Glava, vrat, ramena, struk, kukovi, noge i stopala sada će biti optimalno podupreni.

 • Kvalitetni materijali osiguravaju zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i stvaranja plijesni.

 • Sam madrac regulira temperaturu, tako da će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • FoamGuard Barrier sustav pruža zaštitu i čvrstoću rubovima madraca i povećava prostor za spavanje.

 • Jedva ćete osjetiti pokrete svog partnera dok spavate na madracu INDULGENCE, jer ima ugrađenu tehnologiju koja smanjuje prijenos vibracija na krevetu.

 • Kraljevska visina kreveta od čak 38 cm nudi veću udobnost, olakšava se ustajanje iz kreveta i na taj način ublažava pritisak na kralježnicu i donji dio leđa.

HILKER INDULGENCE madrac je pravi izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu napravljenom od prvoklasnih materijala.

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu podršku za svaki dio tijela posebno.

 • ... Želite spavati na madracu na kojem možete zaboraviti opasne učinke zračenja iz elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati u svježem okruženju koje Vam osigurava madrac.

 • ... Želite spavati na madracu koji je također pogodan za osobe s alergijama.

 • ... Želite spavati na madracu na kojem se ne osjećaju pokreti vašeg partnera.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ... Želite spavati na visokom madracu što olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER INDULGENCE toliko poseban?

HD džepni ovjes od titana

HD džepni ovjes madraca INDULGENCE sadrži izuzetno fleksibilne opruge izrađene od legure titana, koje su postavljene jedna na drugu. Jezgra madraca ima dvostruku gustoću jezgre klasičnog madraca, tako da pruža veću fleksibilnost, više udobnosti i savršenu prilagodbu tijelu.

Neviđena udobnost

Madrac odlikuje 7 zona udobinosti izrađenih od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva od pažljivo odabranih stabala gume za proizvodnju Hilkerovih madraca. Svaka se zona prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, koja je u svijetu poznata po vezanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od učinaka koji na vaše tijelo ostavlja zračenje pametnih telefona, računala i televizora. Spavanjem na madracu INDULGENCE vaše će tijelo izgubiti sav negativan naboj, a ujedno će se i neutralizirati, čak i za vrijeme luksuznog noćnog odmora.

Zdravo okruženje za spavanje i ventilacija u svim godišnjim dobima

Pored vrhunske podrške i udobnosti, madrac nudi zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Pored toga, madrac se brine za idealnu temperaturu u bilo koje godišnje doba. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje, čija je najvažnija posljedica dugoročno poboljšana dobrobit.

Nema nemira kada spavaju zajedno

Madrac INDULGENCE idealan je izbor za bračni krevet, jer sprečava da noćni pokreti partnera utječu na čitav krevet. U tome im pomaže HD ovjes s džepom s pojedinačno umetnutim oprugama džepovima.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer visine mjeri 38 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.

 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

 NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 38 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da

Srodni artikli

Madrac HILKER PRESTIGE
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 1.889,28 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.919,00 €
-35%
-1029€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje