Madrac HILKER INDULGENCE IV

SKU
143-Madrac HILKER INDULGENCE IV
10.579,00 kn
Madrac HILKER INDULGENCE IV je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima. Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac HILKER INDULGENCE IV:

Hilker je prestižni brend vrhunskih madraca koji su poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti i pružanju odmora bez premca. Madraci su dio više od sto godina tradicije obiteljskog posla, koji se brine o kraljevskoj udobnosti i rajskom snu mnogih ljudi diljem svijeta. Madrac INDULGENCE IV pruža savršenu potporu, izvrsnu prilagodbu i optimalnu temperaturu u svim godišnjim dobima. Vrijeme je da se konačno probudite pospani!

Koje su najveće prednosti vrhunskog HILKER INDULGENCE IV madraca?

 • Jezgra madraca ima inovativni HD džepni ovjes od titana, gdje je opruga montirana na oprugu. To pruža dvostruko veću fleksibilnost, dvostruko veću udobnost i savršeno pristaje vašem tijelu.

 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana za koju je poznato da veže negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoline i tijela.

 • Madrac nudi 7 komfornih zona i tako pruža idealnu potporu za svaki dio vašeg tijela posebno. Vaša glava, vrat, ramena, struk, bokovi, noge i stopala sada će biti optimalno podržani.

 • Kvalitetni materijali osiguravaju zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni.

 • Madrac sam regulira temperaturu pa će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca te povećava prostor za spavanje.

 • Dok spavate na madracu INDULGENCE IV teško ćete osjetiti pokrete svog partnera, jer ima ugrađenu tehnologiju koja smanjuje prijenos vibracija na drugu stranu madraca.

 • Kraljevska visina madraca iznosi 38 cm, što nudi veću udobnost, olakšava ustajanje iz madraca i time ublažava pritisak na kralježnicu i donji dio leđa.

Madrac HILKER INDULGENCE IV pravi je izbor za vas ako:

 • ...Želite spavati na vrhunskom madracu od prvoklasnih materijala.

 • ...Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu potporu za svaki dio tijela pojedinačno.

 • ...Želite spavati na madracu gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja elektroničkih uređaja.

 • ...Želite spavati u uvijek svježem okruženju.

 • ...Želite spavati na madracu koji je pogodan i za alergičare.

 • ...Želite spavati na madracu na kojem se ne osjećaju pokreti vašeg partnera.

 • ...Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ...Želite spavati na visokom madracu koji vam olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER INDULGENCE IV tako poseban?

HD džepni ovjes od titana

HD džepni ovjes madraca INDULGENCE IV sadrži izuzetno fleksibilne opruge od legure titana, koje se postavljaju jedna na drugu. Jezgra madraca ima dvostruko veću gustoću od jezgre klasičnog madraca pa pruža veću fleksibilnost, veću udobnost i savršenu prilagodbu tijelu.

Neviđena udobnost

Madrac odlikuje 7 komfornih zona izrađenih od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva od pažljivo odabranih stabala kaučuka za proizvodnju Hilker madraca. Svaka zona je posebno prilagođena vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za vašu glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, koja je u svijetu poznata po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od utjecaja zračenja pametnih telefona, računala i televizora na svoje tijelo. Spavanjem na madracu INDULGENCE IV vaše tijelo će izgubiti sav svoj negativni naboj, a istovremeno će se neutralizirati čak i tijekom luksuznog noćnog odmora.

Zdravo okruženje za spavanje i ventilacija u svim godišnjim dobima

Uz vrhunsku potporu i udobnost, madrac nudi zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Osim toga, madrac se brine za idealnu temperaturu u svako godišnje doba. To dovodi do ugodnijeg i zdravijeg okruženja za spavanje, čija je najvažnija posljedica dugoročno poboljšanje dobrobiti.

Nema nemira kada spavate zajedno

Madrac INDULGENCE IV idealan je izbor za bračni madrac, jer sprječava da noćni pokreti partnera utječu na cijeli madrac. Tome pomaže i HD džepni ovjes s individualno umetnutim oprugama u džepovima.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer ima čak 38 cm visine! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz madraca i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

San je zdraviji ako je madracu omogućen neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati da zadrži svoju svježinu i kvalitetu dugi niz godina. Stoga preporučamo da koristite madrac s kvalitetnom letvastom podlogom.

Korištenjem odgovarajuće letvaste podloge brinemo o što boljoj ventilaciji madraca i time posljedično sprječavamo prodor plijesni, bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg kreveta i odmora.

Više informacija
Visina 38 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac VITAL PLUS
Madrac VITAL PLUS
1.619,00 kn
Madrac VITAL
Madrac VITAL
Posebna cijena 1.290,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.579,00 kn
-18%
-289kn
Madrac MULTI SUPREME
Madrac MULTI SUPREME
1.799,00 kn
Madrac ELITE COMFORT
Madrac ELITE COMFORT
4.409,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje