Madrac HILKER LUXURY

SKU
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 21.989,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 27.720,00 kn
-20%
-5730kn
Madrac HILKER LUXURY je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac HILKER LUXURY:

Svi proizvodi tvrtke Hilker također se odlikuju modernim dizajnom, organskom proizvodnjom, prvoklasnom kvalitetom i izuzetnom pouzdanošću. Kreveti se također mogu pohvaliti više od stoljetne njemačke tradicije, čija se kvaliteta s godinama samo povećavala. Hilker je pravi izbor ako se zakunete kraljevskom udobnošću i dobrim snom.

Hilker je prestižna marka vrhunskih madraca koja su poznata po izuzetnoj kvaliteti i pružaju neusporediv odmor. Madraci su dio više od stotinu godina tradicije obiteljskog posla, koji brine o kraljevskoj udobnosti i nebeskom snu mnogih ljudi širom svijeta. LUXURY madrac pruža savršenu podršku, izvrsno podešavanje i optimalnu temperaturu u svim godišnjim dobima. Vrijeme je da se konačno probudite pospani!

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca LUXURY?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim četveroslojnim ovjesom od titanijskog mikro-džepa koji vašem tijelu pruža optimalnu podršku bez obzira u kojem položaju obično spavate. Pored potpore, 10.000 opruga pruža i izuzetan osjećaj ugode, što znači da ćete se svaki dan buditi uspavani. Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, za koju se zna da se vezuje za negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoliša i tijela.

 • Madrac je obogaćen dodatnim slojem ovjesa za mikro džep FINGER TOUCH, koji je zasnovan na konceptu terapijske masaže za oslobađanje mišićne napetosti, uma i tijela.

 • Potporni madrac od 100% prirodnog lateksa nudi 7 zona tvrdoće, koje nude idealnu potporu za sve dijelove tijela zasebno (glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge, stopala).

 • Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Madrac također regulira temperaturu, tako da će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava prostor za spavanje.

 • Tkanina navlaka proizvedena u Italiji.

 • Kraljevska visina kreveta mjeri se čak 43 cm, što nudi veću udobnost i olakšava vam ustajanje iz kreveta.

HILKER LUXURY madrac je pravi izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu.

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na madracu s mikro masažnim konusima koji pružaju potpunu udobnost.

 • ... Želite spavati na madracu na kojem možete zaboraviti na opasne učinke zračenja iz elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati na najbolje prozračenom madracu.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ... Cijenite vrhunske prirodne materijale koji nude dodatni osjećaj mekoće tokom spavanja.

 • ... Želite spavati na visokom madracu što olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER LUXURY toliko poseban?

10 000 opruga pruža neviđenu podršku

Globalna inovacija s četiri sloja mikro džepnog ovjesa koji pruža nebesku udobnost i podršku. Kad biste računali broj madraca opruge, otkrili biste da je izgrađen od čak 10 000 opruga koje čine jedinstvenu cjelinu.

FINGER TOUCH mekani džepni ovjes

Ovjes s mikro-džepom madraca PRESTIGE sadrži izuzetno fleksibilne opruge izrađene od legura titana. Suspenzija se temeljila na principu terapeutske masaže, koja ima blagotvoran učinak na tijelo i um. Specifična visina opruge (60 mm) pokazala se najboljom visinom za džepni ovjes, koji nudi optimalnu potporu ujednačavanju pritisaka, u laboratorijskom ispitivanju.

100% prirodni lateks i 7 zona tvrdoće

Jastuk za madrac izrađen je od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva za proizvodnju Hilkerovih madraca iz pomno odabranih stabala gume koja raste na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Ovo je jedini način da se osigura optimalna kvaliteta madraca, koji nudi čak 7 zona tvrdoće. Svaka se zona prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Sve suspenzije mikropropuha Hilker FINGER TOUCH izrađene su od legura titana, koji je u svijetu dobro poznat po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od učinaka koji na vaše tijelo ostavlja zračenje pametnih telefona, računala i televizora. Spavanjem na madracu PRESTIGE vaše će tijelo izgubiti sav negativan naboj, a istovremeno će se neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri 43 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 43 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac HILKER CARE PLUS
Madrac HILKER CARE PLUS
Posebna cijena 3.990,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 6.265,00 kn
-36%
-2275kn
Madrac HILKER PRESTIGE
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 13.990,01 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 23.030,00 kn
-39%
-9039kn
MADRAC HILKER GLAMOUR
MADRAC HILKER GLAMOUR
Posebna cijena 8.990,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 13.440,00 kn
-33%
-4450kn
Madrac HILKER INDULGENCE
Madrac HILKER INDULGENCE
Posebna cijena 10.990,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 17.290,00 kn
-36%
-6300kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje