Madrac HILKER LUXURY IV

SKU
143-Madrac HILKER LUXURY IV
16.569,00 kn
Madrac HILKER LUXURY IV je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima. Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac HILKER LUXURY IV:

Svi Hilker proizvodi s potpisom također se odlikuju modernim dizajnom, ekološkom proizvodnjom, prvoklasnom kvalitetom i iznimnom pouzdanošću. Madraci se mogu pohvaliti i više od stoljetnom tradicijom koja se iz godine u godinu brine o tome da vaš san odvede u novu dimenziju udobnosti.

Hilker je prestižni brend vrhunskih madraca koji su poznati po svojoj iznimnoj kvaliteti i pružanju odmora bez premca. Madraci su dio više od sto godina tradicije obiteljskog posla koji se brine o kraljevskoj udobnosti i rajskom snu mnogih ljudi diljem svijeta. Madrac LUXURY IV pruža savršenu potporu, izvrsnu prilagodbu i optimalnu temperaturu u svim godišnjim dobima. Vrijeme je da se konačno probudite pospani!

Koje su najveće prednosti vrhunskog HILKER LUXURY IV madraca?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim četveroslojnim ovjesom od titana s mikro džepovima koji vašem tijelu pruža optimalnu potporu bez obzira u kojem položaju inače spavate. Osim potpore, opruge 10.000 pružaju i izniman osjećaj ugode, što znači da ćete se svaki dan buditi pospani.

 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana za koju je poznato da veže negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoline i tijela.

 • Madrac je obogaćen dodatnim slojem FINGER TOUCH mikro-pocket suspenzije, koja se temeljila na konceptu terapeutske masaže za oslobađanje napetosti mišića, duha i tijela.

 • Podloga za madrac od 100% prirodnog lateksa nudi 7 zona tvrdoće, koje nude idealnu potporu za sve dijelove vašeg tijela zasebno (glava, vrat, ramena, struk, bokovi, noge, stopala).

 • Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Madrac također regulira temperaturu pa će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca te povećava prostor za spavanje.

 • Navlaka od tkanine proizvedena u Italiji.

 • Kraljevska visina madraca iznosi čak 43 cm, što nudi veću udobnost i olakšava ustajanje iz kreveta.

Madrac HILKER LUXURY IV pravi je izbor za vas ako:

 • ...Želite spavati na vrhunskom madracu.

 • ...Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu za cijelo tijelo.

 • ...Želite spavati na madracu s mikro masažnim čunjevima koji pružaju potpunu udobnost.

 • ...Želite spavati na madracu gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja elektroničkih uređaja.

 • ...Želite spavati na optimalno ventiliranom madracu.

 • ...Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ...Cijenite vrhunske prirodne materijale koji pružaju dodatni osjećaj mekoće tijekom spavanja.

 • ...Želite spavati na visokom madracu koji vam olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER LUXURY IV tako poseban?

10.000 opruga pružaju podršku bez presedana

Globalna inovacija s četiri sloja mikro džepnog ovjesa koji pruža nebesku udobnost i podršku. Kad bismo prebrojali broj opruga madraca, ustanovili bismo da je izgrađen od čak 10.000 opruga koje čine jedinstvenu cjelinu.

FINGER TOUCH ovjes s mekim džepovima

Ovjes s mikro džepovima ležaja LUXURY IV sadrži iznimno fleksibilne opruge izrađene od legure titana. Suspenzija je zasnovana na principu terapeutske masaže koja blagotvorno djeluje na tijelo i um. Specifična visina opruge (60 mm) pokazala se najboljom visinom za džepni ovjes u laboratorijskom ispitivanju, koji nudi optimalnu potporu pri izjednačavanju pritisaka.

100% prirodni lateks i 7 zona tvrdoće

Podloga za madrac izrađena je od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva za proizvodnju Hilker madraca od pomno odabranih stabala kaučuka koja rastu na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Jedino se tako može osigurati optimalna kvaliteta podloge za madrac, koja nudi čak 7 zona tvrdoće. Svaka zona se posebno prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za vašu glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Svi Hilker FINGER TOUCH mikropocket ovjesi izrađeni su od legure titana, koja je u svijetu poznata po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od utjecaja zračenja pametnih telefona, računala i televizora na svoje tijelo. Spavanjem na LUXURY IV madracu vaše tijelo će izgubiti sav svoj negativni naboj, a ujedno će se i neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer ima visinu od 43 cm! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

San je zdraviji ako je madracu omogućen neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati da zadrži svoju svježinu i kvalitetu dugi niz godina. Stoga preporučamo da koristite madrac s kvalitetnom podnicom.

Korištenjem odgovarajuće letvaste podloge brinemo o što boljoj ventilaciji madraca i time posljedično sprječavamo prodor plijesni, bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg madraca i odmora.

Više informacija
Visina 43 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Tvrdo

Srodni artikli

Madrac SERTA TRIBECA
Madrac SERTA TRIBECA
Posebna cijena 2.087,10 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.319,00 kn
-10%
-231kn
Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
Madrac GOLDLINE ALOE VERA BONELL
Posebna cijena 1.190,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.409,00 kn
-15%
-219kn
Madrac SERTA RITZ
Madrac SERTA RITZ
6.949,00 kn
Madrac FLEX
Madrac FLEX
1.159,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje