Madrac HILKER PRESTIGE

SKU
Madrac HILKER PRESTIGE
Posebna cijena 1.554,51 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.559,00 €
-39%
-1004€
Madrac HILKER PRESTIGE je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac HILKER PRESTIGE:

Madraci njemačkog proizvođača Hilker mogu se pohvaliti više od stoljetne tradicije, kvalitetne izrade i moderne tehnologije. Osim toga, svi se proizvodi Hilker odlikuju modernim dizajnom, organskom proizvodnjom, prvoklasnom kvalitetom i izuzetnom pouzdanošću. Madrac PRESTIGE nudi sve navedeno i puno, puno više.

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca HILKER PRESTIGE?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim trostrukim ovjesom iz džepa od titana koji pruža vašem tijelu optimalnu podršku bez obzira u kojem položaju obično spavate. Struktura madraca nudi čak 20 puta više udobnosti od ostalih, klasičnih madraca.

 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, za koju se zna da se vezuje za negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoliša i tijela.

 • Madrac je obogaćen dodatnim slojem ovjesa za mikro džep FINGER TOUCH, koji je zasnovan na konceptu terapijske masaže za oslobađanje mišićne napetosti, uma i tijela.

 • Potporni madrac od 100% prirodnog lateksa nudi 7 zona tvrdoće, koje nude idealnu potporu za sve dijelove tijela zasebno (glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge, stopala).

 • Zbog kvalitetnih materijala madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Krevet također regulira temperaturu, tako da će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava prostor za spavanje.

 • Viskozni premaz.

 • Kraljevska visina kreveta od čak 43 cm nudi veću udobnost i olakšava vam ustajanje iz kreveta.

HILKER PRESTIGE madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na vrhunskom krevetu.

 • ... Želite spavati na krevetu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na krevetu, gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja iz elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati na optimalno prozračenom krevetu.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ... Želite spavati na visokom krevetu što olakšava ustajanje.

Zašto je krevet HILKER PRESTIGE toliko poseban?

FINGER TOUCH mekani džepni ovjes

Ovjes s mikro-džepom madraca PRESTIGE sadrži izuzetno fleksibilne opruge izrađene od legura titana. Suspenzija se temeljila na principu terapeutske masaže, koja ima blagotvoran učinak na tijelo i um. Specifična visina opruge (60 mm) pokazala se najboljom visinom za džepni ovjes, koji nudi optimalnu potporu ujednačavanju pritisaka, u laboratorijskom ispitivanju.

100% prirodni lateks i 7 zona tvrdoće

Jastuk za madrac izrađen je od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva za proizvodnju Hilkerovih madraca iz pomno odabranih stabala gume koja raste na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Ovo je jedini način da se osigura optimalna kvaliteta madraca, koji nudi čak 7 zona tvrdoće. Svaka se zona prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Sve suspenzije mikropropuha Hilker FINGER TOUCH izrađene su od legura titana, koji je u svijetu dobro poznat po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od učinaka koji na vaše tijelo ostavlja zračenje pametnih telefona, računala i televizora. Spavanjem na madracu PRESTIGE vaše će tijelo izgubiti sav negativan naboj, a istovremeno će se neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri 43 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac HILKER INDULGENCE
Madrac HILKER INDULGENCE
Posebna cijena 949,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 2.049,00 €
-53%
-1100€
Madrac HILKER LUXURY
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 1.499,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.679,08 €
-59%
-2180€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje