Madrac HILKER PRESTIGE IV

SKU
143-Madrac HILKER PRESTIGE IV
15.159,00 kn
Madrac HILKER PRESTIGE IV je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima. Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac HILKER PRESTIGE IV:

Madraci njemačkog proizvođača Hilker mogu se pohvaliti više od stoljeća tradicije, kvalitetne izrade i moderne tehnologije. Osim toga, sve proizvode Hilker s potpisom odlikuje moderan dizajn, ekološka proizvodnja, prvoklasna kvaliteta i iznimna pouzdanost. Madrac PRESTIGE IV nudi sve navedeno i puno, puno više.

Koje su najveće prednosti HILKER PRESTIGE IV premium madraca?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim ovjesom od titana s trostrukim džepom koji vašem tijelu daje optimalnu potporu bez obzira u kojem položaju inače spavate. Struktura madraca nudi do 20 puta veću udobnost od ostalih, klasičnih madraca.
 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana za koju je poznato da veže negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoline i tijela.
 • Madrac je obogaćen dodatnim slojem FINGER TOUCH mikro-pocket suspenzije, koja je utemeljena prema konceptu terapeutske masaže za oslobađanje napetosti mišića, duha i tijela.
 • Podloga za madrac od 100% prirodnog lateksa nudi 7 zona tvrdoće, koje nude idealnu potporu za sve dijelove vašeg tijela zasebno (glava, vrat, ramena, struk, bokovi, noge, stopala).
 • Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Madrac također regulira temperaturu pa će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.
 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca te povećava prostor za spavanje.
 • Viskozni premaz.
 • Kraljevska visina madraca iznosi 41 cm, što nudi veću udobnost i olakšava ustajanje iz kreveta.

Madrac HILKER PRESTIGE IV pravi je izbor za vas ako:

 • ...Želite spavati na kvalitetnom madracu.
 • ...Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu za cijelo tijelo.
 • ...Želite spavati na madracu gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja elektroničkih uređaja.
 • ...Želite spavati na optimalno ventiliranom madracu.
 • ...Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.
 • ...Želite spavati na visokom madracu koji vam olakšava ustajanje.

Zašto je madrac HILKER PRESTIGE IV tako poseban?

FINGER TOUCH ovjes s mekim džepovima

Ovjes s mikro džepovima PRESTIGE IV ležaja sadrži iznimno fleksibilne opruge izrađene od legure titana. Suspenzija je zasnovana na principu terapeutske masaže koja blagotvorno djeluje na tijelo i um. Specifična visina opruge (60 mm) pokazala se najboljom visinom za džepni ovjes u laboratorijskom ispitivanju, koji nudi optimalnu potporu pri izjednačavanju pritisaka.

100% prirodni lateks i 7 zona tvrdoće

Podloga za madrac izrađena je od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva za proizvodnju Hilker madraca od pomno odabranih stabala kaučuka koja rastu na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Jedino se tako može osigurati optimalna kvaliteta podloge za madrac, koja nudi čak 7 zona tvrdoće. Svaka zona se posebno prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za vašu glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Svi Hilker FINGER TOUCH mikropocket ovjesi izrađeni su od legure titana, koja je u svijetu poznata po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od utjecaja zračenja pametnih telefona, računala i televizora na svoje tijelo. Spavanjem na madracu PRESTIGE IV vaše tijelo će izgubiti sav svoj negativni naboj, a istovremeno će se neutralizirati čak i tijekom luksuznog noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer ima visinu od 41 cm! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

San je zdraviji ako je madracu omogućen neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati da zadrži svoju svježinu i kvalitetu dugi niz godina.

Stoga preporučamo da koristite madrac s kvalitetnom podnicom. Korištenjem odgovarajuće podnice brinemo o što boljoj ventilaciji madraca i time posljedično sprječavamo prodor plijesni, bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg madraca i odmora.

Više informacija
Visina 41 cm
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Tvrdo

Srodni artikli

Madrac HILKER LUXURY
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 21.989,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 27.720,00 kn
-20%
-5730kn
Madrac SERTA BOWERY
Madrac SERTA BOWERY
Posebna cijena 1.691,10 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.879,00 kn
-10%
-187kn
Madrac ESTATE PILLOW
Madrac ESTATE PILLOW
Posebna cijena 15.724,16 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 24.569,00 kn
-36%
-8844kn
Madrac MULTI SUPREME
Madrac MULTI SUPREME
1.799,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje