Madrac HR PRESTIGE

SKU
Madrac HR PRESTIGE

Madrac HR PRESTIGE:

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su glavne prednosti Madraca HR PRESTIGE:

 • Madrac HR PRESTIGE Hrvatskog renomiranog branda madraca HESPO. Izrađen je od profilirane 7 zonske HR pjene ( 45 kg/m3 ). Jezgra madraca je obučena u triko navlaku.

 • HR pjena je već u svojoj osnovi proizvedena sa puno većim stupnjem elastičnosti od klasičnih PU pjena. Zbog posebne strukture otvorenih stanica, ova pjena ima veću površinsku mekoću, udobnost, elastičnost, bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage.

 • Karakteristika HR pjene u odnosu na druge vrste pjena je i ta da bolje podupire tijelo i izdržljivija je i trajnija. Po svojoj strukturi ovaj materijal se preporuča ljudima koji imaju problema sa alergijama budući da nije pogodan za razvoj bakterija i grinja.

 • Dvoslojna antibakterijska HY CARE tkanina prošivena je PES vatom i RETEXOM.

 • Navlaka dolazi sa četverostranim zatvaračem te je razdvojiva na dva dijela i periva je do 40°C.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 23 cm
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje